Bütçe
5.000-6.000 TL
Makaleler
1
Yer
İzmir
Dostlar merhaba,

Indirimde Razer Seiren V3 Chroma aldiktan sonra kulakligi da degistireyim dedim. Valorant, GTA vs. oynuyorum ama hiçbirini rekabetci oynamiyorum. Keyfine tamamen. Ayrica benim icin muzik ve dizi/film performansi da onemli. Bütçe ses karti ile beraber 5-6K'yi asmaz ise iyi olur.

Bunun disinda secenek yok. Baska hicbir urune bakmamalisin. Detay basarimi ve teknik cozunurluk olarak en iyisi butcene gore. Ses karti lazim degil bu IEM icin.

Hocam onceki konuyada siz cevap vermistiniz tesekkur ederim oncelikle. IEM oldugu icin butceyi dusurdum. Bu kulakliga EQ ayari gerekli mi? Sonar GG'den biktim cunku. Ayrica kasamin onundeki Jak girisine baglasam direkt kullanabilirmiyim?

Hocam onceki konuyada siz cevap vermistiniz tesekkur ederim oncelikle. IEM oldugu icin butceyi dusurdum. Bu kulakliga EQ ayari gerekli mi? Sonar GG'den biktim cunku. Ayrica kasamin onundeki Jak girisine baglasam direkt kullanabilirmiyim?
Rica ederim. Hiç gerek yok. Parlak değil bu IEM öncelikle. Temiz ses veriyor. EQ lazım değil. Kulaklık kritik dinlemelere göre uygun. Jak girişine bağlayıp geçebilirsin.

Rica ederim. Hiç gerek yok. Parlak değil bu IEM öncelikle. Temiz ses veriyor. EQ lazım değil. Kulaklık kritik dinlemelere göre uygun. Jak girişine bağlayıp geçebilirsin.
Hocam size guvenip cok fazla alasim var. Pisman olmazsin diyorsaniz maasim yattigi gun alacagim.

Hocam size guvenip cok fazla alasim var. Pisman olmazsin diyorsaniz maasim yattigi gun alacagim.
Olmazsın ciddiyim. Benim şu an kullandığım tek IEM Simgot EW200 ve bayağı memnunum. Bu onun 3 katı daha iyi ses veren hali. IEM'den bahsedecek olursam; Fiyatına göre oldukça yüksek çözünürlüklü, harika bir değere sahip. Sıcak ve daha fazla basa sahip benim kullandığım IEM'den.

Olmazsın ciddiyim. Benim şu an kullandığım tek IEM simgot EW200 ve bayağı memnunum. Bu onun 3 katı daha iyi ses veren hali. IEM'den bahsedecek olursam; fiyatına göre oldukça yüksek çözünürlüklü, harika bir değere sahip. Sıcak ve daha fazla basa sahip benim kullandığım IEM'den.

Eyvallah hocam cok sağ ol. Incelemesini yapayim foruma sizi de etiketliyim insanlar yararlansin hem.

Hocam merhaba rahatsız ediyorum. HesAudio bana EM6L de önerdi. Bu ikisi arasındaki fark nedir? Yani oyun icin daha iyi dediler. Film dizi içinde uygundur dediler.
EM6L'de 5 surucu var. Fakat surucu sayisi hicbir seyi ifade etmiyor. EM6L iyi bir IEM. Oyun icin de muzik icin de iyi. Butce sanirim 7 civarina cikti. Kesinlikle alinir. Butcenin en iyi IEM'i. Yurt disi fiyat hesabi yaparsak, 5.300 TL yurt disinda. Türkiye'de 7.300 TL'ye yakin. Yani hemen hemen 2.000 TL farkla satiliyor. Yine de deger diyorum. Soylemeyi unuttum ikisi arasindaku fark; EA500LM daha parlak bir ses imzasina sahip ve daha bass agirlikli. Fakat EM6L daha temiz ses veriyor. Ikisi de iyi ses veriyir ama EM6L daha iyi. Butcenin 7.000 oldugunu bilsem EM6L onerirdim direkt.