Bütçe
5.000-6.000 TL

25457

Uzman
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Samsung telefon kullanıyorum, telefonuma uyumlu kablosuz kulaklık önerir misiniz? Bütçem en fazla 5.000-6.000 TL, değecekse çıkabilirim biraz. İstediğim özellikler uzun süre götürmesi, müziğin sesini dışarıya olabildiğince az vermesi ve bağlantı sorunu yaşatmaması. Samsung'un Buds serisi kulaklıkları nasıl?

Huawei FreeBuds Pro 4 al o kadar cikmisken. Ses kalitesi AirPods Pro 3'e denk.
Samsung telefon ile kullanacağımdan dolayı farklı marka almak istemiyorum aslında, Buds 3 Pro'nun ses kalitesi nasıl? Ve benim için en önemlisi sesi dışarıya ne kadar veriyor?

Samsung telefon ile kullanacağımdan dolayı farklı marka almak istemiyorum aslında, Buds 3 Pro'nun ses kalitesi nasıl? Ve benim için en önemlisi sesi dışarıya ne kadar veriyor?
Buds3 Pro'nun ses kalitesi 2022 yilinda cikmis ikinci jenerasyon AirPods Pro ve Nothing Ear'dan daha kotu. Ikisi de sesi disariya verir. Kacta verir onu kestiremiyorum.

Buds3 Pro'nun ses kalitesi 2022 yilinda cikmis ikinci jenerasyon AirPods Pro ve Nothing Ear'dan daha kotu. Ikisi de sesi disariya verir. Kacta verir onu kestiremiyorum.
Samsung dışında almak istemezdim aslında fakat Huawei alacağım o zaman. Huawei sesi verir mi dışarıya? Ayrıca telefonum Samsung olduğundan hangi özelliklerini kontrol edebilirim?

Samsung dışında almak istemezdim aslında fakat Huawei alacağım o zaman. Huawei sesi verir mi dışarıya? Ayrıca telefonum Samsung olduğundan hangi özelliklerini kontrol edebilirim?

Hocam hepsi illa dışarıya veriyor. Dışarıya ses vermeyen yok. Biraz daha kısık sesle dinlersiniz o kadar.

Sesi %40'dan fazla oldugunda verir tahminimce. Her ozelligini kontrol edersin uygulamasini indirdigin gibi. Tus atama, uygulama destegi vs. Ayrica Buds3 serisinde konfor sorunu yasayan insanlar fazla.