KS KS paricfy Başarılı Katılım 5 Ocak 2024 Mesajlar 142 Beğeniler 67 19 Ocak 2025 #11 Dreamshox dedi: Hocam hepsi uyumlu sıkıntı yok. Lakin o fiyata DDR5 sistem almanızı öneririm. Bir de kasa kocaman o anakart küçük yani çok çirkin bir görüntü oluşabilir. Toplama tecrübeniz varsa bütçeniz doğrultusunda konu açın yardımcı olalım. Genişletmek için tıkla... 32K ya 4070 bu sistemi bulabildim açıkcası.
Dreamshox dedi: Hocam hepsi uyumlu sıkıntı yok. Lakin o fiyata DDR5 sistem almanızı öneririm. Bir de kasa kocaman o anakart küçük yani çok çirkin bir görüntü oluşabilir. Toplama tecrübeniz varsa bütçeniz doğrultusunda konu açın yardımcı olalım. Genişletmek için tıkla... 32K ya 4070 bu sistemi bulabildim açıkcası.
Dreamshox Yetkin Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 664 Çözümler 2 Beğeniler 365 19 Ocak 2025 #12 paricfy dedi: 32K ya 4070 bu sistemi bulabildim açıkçası. Genişletmek için tıkla... Doğrudur hocam düşük-orta bütçe hazır sistemlerin piyasasını bilmem. Genelde insanların kendilerinin PC toplaması daha iyi olduğunu düşünmekteyim.
paricfy dedi: 32K ya 4070 bu sistemi bulabildim açıkçası. Genişletmek için tıkla... Doğrudur hocam düşük-orta bütçe hazır sistemlerin piyasasını bilmem. Genelde insanların kendilerinin PC toplaması daha iyi olduğunu düşünmekteyim.
KS KS paricfy Başarılı Katılım 5 Ocak 2024 Mesajlar 142 Beğeniler 67 19 Ocak 2025 #13 Dreamshox dedi: Doğrudur hocam düşük-orta bütçe hazır sistemlerin piyasasını bilmem. Genelde insanların kendilerinin PC toplaması daha iyi olduğunu düşünmekteyim. Genişletmek için tıkla... Bu bütçeye 4060 sistem toplanabilirse toplarım. paricfy dedi: Bu bütçeye 4060 sistem toplanabilirse toplarım. Genişletmek için tıkla... 4070 olacak yanlış yazmışım. Son düzenleme: 20 Ocak 2025
Dreamshox dedi: Doğrudur hocam düşük-orta bütçe hazır sistemlerin piyasasını bilmem. Genelde insanların kendilerinin PC toplaması daha iyi olduğunu düşünmekteyim. Genişletmek için tıkla... Bu bütçeye 4060 sistem toplanabilirse toplarım. paricfy dedi: Bu bütçeye 4060 sistem toplanabilirse toplarım. Genişletmek için tıkla... 4070 olacak yanlış yazmışım.
Dreamshox Yetkin Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 664 Çözümler 2 Beğeniler 365 20 Ocak 2025 #14 paricfy dedi: Bu bütçeye 4060 sistem toplanabilirse toplarım. 4070 olacak yanlış yazmışım. Genişletmek için tıkla... Hocam konu açın diğer arkadaşlar yardımcı olsun. Şu sıralar parça fiyatı bilgim yok. Yakın zamanda toplayanlar varsa bilgi almanız daha mantıklı olur.
paricfy dedi: Bu bütçeye 4060 sistem toplanabilirse toplarım. 4070 olacak yanlış yazmışım. Genişletmek için tıkla... Hocam konu açın diğer arkadaşlar yardımcı olsun. Şu sıralar parça fiyatı bilgim yok. Yakın zamanda toplayanlar varsa bilgi almanız daha mantıklı olur.