Bütçe
5.000 - 6.000
Önceki modelin aksine G2422HS için giriş seviyesi deniyordu diğer forumdan hatırladığım kadarıyla, Berkay hoca AOC daha ucuzken hiç şansı yok tarzında bir cümle kullanmıştı. Lenovo da ilk çıktığı zamanlar 24G2SP ile çok kıyaslanıyordu, şu an değerlerini hatırlamıyorum ama 24G2SP ile yakın değerlere sahip olması lazım. Arada 1K'ya değecek hiçbir fark yoktur hatta AOC daha iyidir yüksek ihtimalle.
Anladım hocam, bu fiyat bandında AOC 24G4XE modelinden iyisi yok sanırım dimi?

G2422HS cop monitor. Eger VA panel alirim dersen R25F-30 veya 25G3ZM alabilirsin. Ikisi de overdrive ayarlamasiyla minimum ghosting ve black smearing sunan kaliteli VA monitorlerden.
Mesajınızı yeni gördüm hocam kusura bakmayın, VA panel tarafında herkes gibi biraz şüpheyle yaklaşıyorum artı olarak bahsettiğiniz modeller 240hz model sanırım. Sistemim için 165hz üstü gereksiz olur hocam, bazı oyunlarda bile artık 165hz'i rahat alamıyorum maalesef. 165hz, 23 ya da 24 inç, renkleri iyi veren ve ghosting konusunda sorun çıkarmayacak bir monitör arıyorum. Sanırım bu fiyat bandında AOC 24G4XE ve Lenovo Legion 25i-30 haricinde seçeneğim yok. Hangisini önerirsiniz? Ya da başka öneriniz var mıdır?

Mesajınızı yeni gördüm hocam kusura bakmayın, VA panel tarafında herkes gibi biraz şüpheyle yaklaşıyorum artı olarak bahsettiğiniz modeller 240hz model sanırım. Sistemim için 165hz üstü gereksiz olur hocam, bazı oyunlarda bile artık 165hz'i rahat alamıyorum maalesef. 165hz, 23 ya da 24 inç, renkleri iyi veren ve ghosting konusunda sorun çıkarmayacak bir monitör arıyorum. Sanırım bu fiyat bandında AOC 24G4XE ve Lenovo Legion 25i-30 haricinde seçeneğim yok. Hangisini önerirsiniz? Ya da başka öneriniz var mıdır?
240 Hz olmasinda bir sakinca yok, 240 FPS alamiyorsun diye 240 Hz monitor almak sacma olmuyor, zira masaustunde bile fark eden bir sey. Bunun disinda onyargili olmana gerek yok, R25F-30 iyi bir VA monitor.

240 Hz olmasinda bir sakinca yok, 240 FPS alamiyorsun diye 240 Hz monitor almak sacma olmuyor, zira masaustunde bile fark eden bir sey. Bunun disinda onyargili olmana gerek yok, R25F-30 iyi bir VA monitor.
Anladım hocam, peki R25F-30 haricinde AOC 24G4XE ve Lenovo Legion R25i-30 modellerinden hangisini önerirsiniz?

Hangi monitörde hangi sorunu yaşıyorsunuz hocam ? tam anlayamadım
Hocam sorunu yaşayan arkadaşı siz sandım kusura bakmayın. AOC 24G2SPU modelinde konuyu açan arkadaş ile aynı sorunu yaşadım, muhtemelen aynı süreci yaşayacağım ancak bahsettiği monitörün de sanırım stoğu kalmamış, AOC 24G42E modeli var itopyanın sitesinde. Açıkçası kronik sorunlu çıktığı için biraz da çekiniyorum AOC'den. Siz ne önerebilirsiniz ? @siento

Hocam sorunu yaşayan arkadaşı siz sandım kusura bakmayın. AOC 24G2SPU modelinde konuyu açan arkadaş ile aynı sorunu yaşadım, muhtemelen aynı süreci yaşayacağım ancak bahsettiği monitörün de sanırım stoğu kalmamış, AOC 24G42E modeli var itopyanın sitesinde. Açıkçası kronik sorunlu çıktığı için biraz da çekiniyorum AOC'den. Siz ne önerebilirsiniz ? @siento
Merhabalar hocam, biraz geç dönüyorum kusuruma bakmayın. Ben monitörü garantiye yollayıp değişim talep ettim ve bana ellerinde benim kullandığım modelin stoğunun kalmadığını söyleyip bana AOC 24G4X modelini önerdiler. En ufak şüphe etmeden kabul ettim. Bir süredir AOC 24G4X kullanıyorum şu an.