En mantıklı seçim hangisi olur?

• Honor Pad X9 4GB

Oy: 1 11,1%
  • Samsung Galaxy tab a9 plus 4GB

Oy: 6 66,7%
  • Lenovo Tab M11 4GB

Oy: 0 0,0%
  • Casper VIA l40 8GB

• Everest Everpad İnsane V10 8GB

• Diğer (Fiyat bandında sizin öneriniz)

Oy: 2 22,2%

• Oy verenlerin toplamı
    9
Ben A9+ sıfır olarak önerdim ikinci el olarak değil.

Hocam arkadaş oyun oynamak istiyor yukarıda ben güncelleme almayacak bir cihaz almak istiyorum dememiş. Tab A9 45 ya da 30 veriyordu tam hatırlamıyorum ama iPad 8.nesil sabit 60 veriyor. Aslında sizinle tartışmak istemiyorum daha önce gördüm çoğu konuda haklısınız ama burada haksızsın.

Bütçe biraz daha çıkarsa bu çok daha iyi olacaktır. iPad9.
Ama bence fiyata göre en iyisi bu olur. Huawei MatePad 11, Snapdragon 865 var.
Harbiden Huawei çok güzel cihaz o da alınır.

Hocam arkadaş oyun oynamak istiyor yukarıda ben güncelleme almayacak bir cihaz almak istiyorum dememiş. Tab A9 45 ya da 30 veriyordu tam hatırlamıyorum ama iPad 8.nesil sabit 60 veriyor. Aslında sizinle tartışmak istemiyorum daha önce gördüm çoğu konuda haklısınız ama burada haksızsın.

Harbiden Huawei çok güzel cihaz o da alınır.

Beni biraz yanlış anladınız hocam. Ben sıfır olarak olduğu için A9+ önerdim. Onun dışında 8.nesil ikinci el çok da bulunamadığı için önermedim. Bir de 2019 cihazı olduğu için çok öneremedim. Onun dışında bütçe artarsa iPad 9.nesil öneririm. Ya da S9FE ikinci el olarak.

Dediğim gibi A9 plus aklıma yatmıştı ama ekran kalitesi beni korkuttu. Depremden dolayı yaşadığım şehirde magaza da yok gidip elden bir deneyip inceleyemiyorum. A9 plus ile M11 arasında kaldım ama M11 işlemcisi uzebilir diye çekindim. Diğer seçenekler de aklımı çeliyor ama ikinci el düşünmüyorum şimdilik. Temiz cihaz bulmak çok zor ve adıma faturalı garantili olması önemli. A9 plus kullanan arkadaş ekran kalitesini yorumlayabilir mi rica etsem. IPS ile aşırı farkı yoksa düşünülebilir. Veya M11 işlemcisi nasıldır? Honor da çok cezbedici duruyor onun hakkında kimse bişey yazmamış mesela. Huawei düşünmüyorum sınırsız youtube var operatörümde onu da youtube uygulamasinda kullanabiliyorum ve Huawei Google Play sıkıntı olabilir diye.