5.000-6.000 TL gibi bir bütçem var ve yayın açacağımı sanmıyorum ama belli de olmaz. Daha çok arkadaşlarımla konuşurken veya oyun oynarken sesimin güzel gitmesini istiyorum. Hangi HyperX modeli tercih edilmeli? Fifine modellerine de baktım fakat yorumları çok ortada, ısınamadım. Eğer parasına değecekse fiyatta da esneme yapabilirim. Teşekkürler değerli vaktiniz için.
Detaylar
Kim cevapladı?Cem Yilmaz
Uzman
- Makaleler
- 1
5.000-6.000 TL gibi bir bütçem var ve yayın açacağımı sanmıyorum ama belli de olmaz. Daha çok arkadaşlarımla konuşurken veya oyun oynarken sesimin güzel gitmesini istiyorum. Hangi HyperX modeli tercih edilmeli? Fifine modellerine de baktım fakat yorumları çok ortada, ısınamadım. Eğer parasına değecekse fiyatta da esneme yapabilirim. Teşekkürler değerli vaktiniz için.
burakkilgz
Çalışkan
Merhaba Fifine mikrofonlarına bakabilirsiniz, benim hoşuma gitmişti.
sawyerford
Üstün
Birinci versiyonunu kullanıyorum ve oldukça memnunum. İkinci versiyonunda USB-C ve uygulama desteği geldi. Mikrofon üzerindeki kazanç ayarını ve Windows üzerinden mikrofon seviyesini ayarladığında ham seste ne statik ses ne de parazit oluyor. Ses çok net. Ben Windows'da %65, mikrofon üzerinde ise 2. seviyede kullanıyorum.
Geçen hafta 4 kişilik podcast kaydımız için bu mikrofonu aldık. Mikrofonu ortaya yerleştirip konuştuk ve sonuç gerçekten muazzamdı. Farklı modları da çok kullanışlı. Örneğin, "Röportaj" modu sadece karşılıklı konuşan iki kişinin sesini alırken, "Yayıncı" modu yalnızca tek bir yönden gelen sese odaklanıp çevredeki diğer sesleri azaltıyor. "Podcast" modu ise etrafinda bulunan herkesin sesini alıyor. En güzel yanlarından biri de tak-çalıştır olması; USB ile bağlandığı için ses kartı gibi ek bir donanıma ihtiyaç duymuyorsunuz.
Endorfy, 2022’de Polonya’da Cooling Sp. z o.o. tarafından kurulan, oyun ve teknoloji ürünlerinde uzman bir marka. Türkiye’de Gaming.Gen.TR ile satılıyor.
Smmmhunter
Üstün
Dahili gürültü engelleyicili güzel bir mikrofon. Onun haricinde HyperX tarafında QuadCast 2S alabileceğiniz en iyi mikrofon.
Son düzenleyen: Moderatör:
Dahili gürültü engelleyicili güzel bir mikrofon. Onun haricinde HyperX tarafında QuadCast 2S alabileceğiniz en iyi mikrofon.
2S ibaresi ve 2 arasında ne fark var HyperX tarafında?
2S ibaresi ve 2 arasında ne fark var HyperX tarafında?
HyperX QuadCast 2: 24 bit/96 KHz
HyperX QuadCast 2s: 32 bit/192 KHz.
Ekstra olarak birisinde RGB var. 2S modeli düz modele göre ses kalitesi olarak daha iyi.
HyperX QuadCast 2: 24 bit/96 KHz.
HyperX QuadCast 2s: 32 bit/192 KHz.
Ekstra olarak birisinde RGB var. 2S modeli düz modele göre ses kalitesi olarak daha iyi.
O halde sanırım tercihim 2S modelinden yana olacak gibi. Bağlantısı USB-C şeklinde mi ve tripota gerek var mı ?