Herkese selam, arkadaşlar. Gamepad almak istiyorum. Oynayacağım oyunlar PC üzerinden hikayeli oyunlar; FIFA vs. oynamıyorum. Ritim oyunları olabilir, hack and slash tarzında oyunlar olabilir ya da dediğim gibi hikayeli oyunlar olabilir, Onimusha vs. Kabloyla uğraşmak istemiyorum; ya pil tak, çıkar, pili şarj et vs. Kendi standında şarj olabilen kablosuz bir model arıyorum. Ne alabilirim sizce? Bütçem 5-6 bin civarında; illa o paraya da çıkmak zorunda değilim. Önereceğiniz F/P ürünler de olur.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 6.000 TL
8BitDo'nun standlı modelleri var onlara bakabilirsiniz. Ultimate 2 modeli mesela örneğin.
Rengine, satıcısına göre fiyatı değişiyor kendiniz bakmanızı öneririm.
8BitDo'nun standlı modelleri var onlara bakabilirsiniz. Ultimate 2 modeli mesela örneğin.
bunlar nasıl hocam cyclone 2 f/p gibi duruyor
Spesifik model olarak bilmiyorum ama daha önce arkadaşıma almıştık, araştırırken GameSir ve 8BitDo arasında kaldık. Yanlış bilmiyorsam özellikleri birbirlerine çok yakın, teknolojik olarak ikisi de benzer yapıdalar. Fiyatından ötürü Cyclone daha güzel geldi bana ama standı pek kaliteli durmuyor ne yalan söyleyeyim
Ayrıyeten böyle de bir model buldum:
Valla hocam bende pek anlamam bi ara xbox'ın vardı bende kablolu ve kablosuz kullanılan pil vs falan takılan model çok baymıştı beni yok şarjı bitecek yok pili şarj et yok pil al bilmem ne bu attıklarınız arasından birini alıp geçicem sanırım zaten maks 2*3 saat oyun oynuyorumSpesifik model olarak bilmiyorum ama daha önce arkadaşıma almıştık, araştırırken GameSir ve 8BitDo arasında kaldık. Yanlış bilmiyorsam özellikleri birbirlerine çok yakın, teknolojik olarak ikisi de benzer yapıdalar. Fiyatından ötürü Cyclone daha güzel geldi bana ama standı pek kaliteli durmuyor ne yalan söyleyeyimSize kalmış diye düşünüyorum, Gemini'a göre özellikleri şu şekilde:
Eki Görüntüle 283999
Ayrıyeten böyle de bir model buldum:
O zaman bütçenize göre butonları ve şekli en hoşunuza gideni seçin derim. Zaten hemen hemen aynı özelliklere sahipler.Valla hocam bende pek anlamam bi ara xbox'ın vardı bende kablolu ve kablosuz kullanılan pil vs falan takılan model çok baymıştı beni yok şarjı bitecek yok pili şarj et yok pil al bilmem ne bu attıklarınız arasından birini alıp geçicem sanırım zaten maks 2*3 saat oyun oynuyorum
G7 Pro gibi lisanslı kollar 8BitDo markasında da var onlara da bakabilirsiniz ilginizi çekerse, fiyat olarak bi tık tuzlular ama
O zaman bütçenize göre butonları ve şekli en hoşunuza gideni seçin derim. Zaten hemen hemen aynı özelliklere sahipler.
G7 Pro gibi lisanslı kollar 8BitDo markasında da var onlara da bakabilirsiniz ilginizi çekerse, fiyat olarak bi tık tuzlular ama![]()
fiyatı uygunmuş da standı yok maalesef