Michael Scofield Uzman Katılım 11 Haziran 2024 Mesajlar 685 Çözümler 5 Beğeniler 316 Yer Antalya 28 Temmuz 2025 #21 UmutLity dedi: Taksit yapılıyorsa olabilir. Dragos North'u beğeniyordum fakat hiçbir yerde stoğu kalmamış. Genişletmek için tıkla... NZXT kasalarına bakabilirsin genelde hava akışı güzel kasalar oluyolar.
UmutLity dedi: Taksit yapılıyorsa olabilir. Dragos North'u beğeniyordum fakat hiçbir yerde stoğu kalmamış. Genişletmek için tıkla... NZXT kasalarına bakabilirsin genelde hava akışı güzel kasalar oluyolar.
KS KS UmutLity Uzman Katılım 24 Ağustos 2024 Mesajlar 139 Beğeniler 38 28 Temmuz 2025 #22 Michael Scofield dedi: NZXT kasalarına bakabilirsin genelde hava akışı güzel kasalar oluyolar. Genişletmek için tıkla... Overpriced değil miydi onlar?
Michael Scofield dedi: NZXT kasalarına bakabilirsin genelde hava akışı güzel kasalar oluyolar. Genişletmek için tıkla... Overpriced değil miydi onlar?
Michael Scofield Uzman Katılım 11 Haziran 2024 Mesajlar 685 Çözümler 5 Beğeniler 316 Yer Antalya 28 Temmuz 2025 #23 UmutLity dedi: Overpriced değil miydi onlar? Genişletmek için tıkla... 6 bin TL'ye modelleri var hocam şu anda müsait değilim bakamıyorum. Beyaz isteseydiniz daha ucuza modelleride var.
UmutLity dedi: Overpriced değil miydi onlar? Genişletmek için tıkla... 6 bin TL'ye modelleri var hocam şu anda müsait değilim bakamıyorum. Beyaz isteseydiniz daha ucuza modelleride var.
anilx Yetkin Katılım 27 Nisan 2024 Mesajlar 725 Çözümler 1 Beğeniler 173 31 Temmuz 2025 #24 UmutLity dedi: Öyle kasaların hava akımı güzel olmuyor. Genişletmek için tıkla... Yani reverse fan olarak geliyor zoko zaten ekstra altada reverse fan alırsın ya da fanları ters monta edersin, meshden çok farkı kalmaz aynı fiyat sıkalasında.
UmutLity dedi: Öyle kasaların hava akımı güzel olmuyor. Genişletmek için tıkla... Yani reverse fan olarak geliyor zoko zaten ekstra altada reverse fan alırsın ya da fanları ters monta edersin, meshden çok farkı kalmaz aynı fiyat sıkalasında.
KS KS UmutLity Uzman Katılım 24 Ağustos 2024 Mesajlar 139 Beğeniler 38 31 Temmuz 2025 #25 Lian Li O11 Vision Compact alacağım sanırım.