Bütçe
5.000-7.000 TL

demjr

Becerikli
1.slot için Kioxia Exceria Pro 1 TB var. 2. slot için SSD veya HDD önerebilirsiniz. Genelde oyun ve edit işleriyle uğraşıyorum. Bütçem 5K ile 7K arası diyebilirim.

Son düzenleme:
Hocam peki genel olarak önerdiğiniz modeller var mı? Örnek olarak kingston kc3000 veya kioxia exceria pro gibi. 2.slot için bu olsa daha iyi olabilir gibi.
DRAM'li bir modele gerek yok ki. Bu attığım modeller depolama amaçlı fazla fazla yeterli ve kaliteli modeller.

DRAM'li bir modele gerek yok ki. Bu attığım modeller depolama amaçlı fazla fazla yeterli ve kaliteli modeller.

Teşekkür ettim hocam tekrardan. İyi geceler.

Hocam bir de bir sorun var aklımda. Ben sık uçakla seyahat eden birisiyim. Kasa olarak şu anda Vento VG3400s var. Şu an elimde 4K var. Sizce rajintek ponos Ultra alayım mı? Valizim büyük ama sığar mı bilemedim. Sizce kasayı değiştireyim mi?

Son düzenleme:
Teşekkür ettim hocam tekrardan. İyi geceler.

Hocam bir de bir sorun var aklımda. Ben sık uçakla seyahat eden birisiyim. Kasa olarak şu anda Vento VG3400s var. Şu an elimde 4K var. Sizce rajintek ponos Ultra alayım mı? Valizim büyük ama sığar mı bilemedim. Sizce kasayı değiştireyim mi?

Hocam kusura bakmayın biraz saçma yazmışım ama olduğu kadar artık 😅

@demjr, yani size kalmış. Kasanız hoşunuza gitmiyorsa değiştirebilirsiniz. Ponos e-ATX bir kasa. Büyük yani.

Hocam bilgisayarcı hava sirkülasyonu zor olur dedi ondan dolayı bende ne yapacağımı bilemedim.