Bütçe
5.000-7.500 TL

21261

Çalışkan
Merhaba. Başlıkta da belirttiğim gibi bütçem budur. 1080p, VA panel, 165 Hz Acer marka monitörümü satıp, 2K, IPS, minimum 144Hz bir monitöre geçmek istiyorum. Taksitli olarak alacağım için, bu bütçede Rampage, Gameon, Game Booster, Twisted Minds gibi markalar bulabildim. Bu bütçeye önerebileceğiniz, en az 2-3 yıl götürür dediğiniz bir monitör var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bu markayı ilk defa duydum uzun vade götürür mü bu ? Bir de bende şuan ddr4 8x2 GB ram, 14400F işlemci, Asus rog strix rx6650xt var. Bir müddet 2K'da bu ekran kartıyla kullanıp daha sonra 9060XT alacağım. 6650XT 2K mediumda +60 FPS verir mi hikayeli oyunlarda ? Her türlü yükseltme yapacağım ama ekran kartından önce monitörü alıp kartın beni 2K'da en azından 1 yıl daha götürüp götürmeyeceğini görmek istiyorum. Örneğin resident evil 4 remake high-ultra ayarlarda şuan 90-165 arası FPS alıyorum. Zaten çok da bi hikayeli oynadığım oyun yok god of war ragnarok ve uncharted başlamayı düşünüyorum. Çok da ağır olmayan oyunlar yani.

Son düzenleme:
Hocam bu markayı ilk defa duydum uzun vade götürür mü bu? Bir de bende şu an DDR4 8x2 GB RAM, 14400F işlemci, ASUS ROG STRIX RX 6650 XT var. Bir müddet 2K'da bu ekran kartıyla kullanıp daha sonra 9060XT alacağım. 6650XT 2K mediumda +60 FPS verir mi hikayeli oyunlarda? Her türlü yükseltme yapacağım ama ekran kartından önce monitörü alıp kartın beni 2K'da en azından 1 yıl daha götürüp götürmeyeceğini görmek istiyorum. Örneğin Resident Evil 4 remake high-Ultra ayarlarda şu an 90-165 arası FPS alıyorum. Zaten çok da bir hikayeli oynadığım oyun yok God of War: Ragnarok ve Uncharted başlamayı düşünüyorum. Çok da ağır olmayan oyunlar yani.

Götürür sorun olmaz.

Moderatör arkadaşlar her zaman ki gibi yorumumu silmişler:')

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Bu modelin paneli iyi diyorlar ama marka olarak iyi değil ben olsam KTC yi alırım.

Hocam bi de bu var ama belirtmeyi unuttum. Benim hoparlörüm yok monitörün hoparlörünü kullanıyorum gayet de düzgün ama hem sizin attığınızda, hem bunda hem de james donkeyde maalesef ki hoparlör yok.

Hoparlör olan bunu bulabildim ama eminim kötüdür. https://www.hepsiburada.com/fazeon-...-HBCV00009S548J-yorumlari?magaza=Hepsiburada&

Fazeon monitörün konusunu açmıştım ama güzel değil dediler ürünleri kötü oluyormuş maalesef.

ViewSonic VX27G1 modelinin incelemesi yok galiba o cihazı görmedim hiç.