Bütçe
5.000-8.000 TL
@achelleus, G733 çok giriş seviye kaldı bu önerdiklerimiz arasında. 29 saat pil ömrü falan rezillik. İlla kumaş lazımsa aynı paraya BlackShark V3 varken onu almak saçmalık.

V3 siz önerdiniz diye demedim başkada çok seçenek yok ama konfor ve kumaş istiyorsanızda bunlar bunu karşılıyor sonuçta uzun süre takacak arkadaş bilsin diye yazıyorum.

G733 ne BlackShark v3'ün ne de Cloud 3S'in rakibi olamaz.

Hocam burada rakip değil arkadaşın isteklerine göre öneri yapıyoruz mesela ben o sıcak yaz aylarında deri kulaklık kulağımı pişiriken performansını ne yapayım. Siz terletmiyor diyorsanız alsın zaten kendim deriden kumaşa geçince ter işini sıfıra çektim o yüzden biligilendiriyorum.

Hocam burada rakip değil arkadaşın isteklerine göre öneri yapıyoruz mesela ben o sıcak yaz aylarında deri kulaklık kulağımı pişiriken performansını ne yapayım. Siz terletmiyor diyorsanız alsın zaten kendim deriden kumaşa geçince ter işini sıfıra çektim o yüzden biligilendiriyorum.
Cloud 3S modelinde kullanılan pedler normal deri değil. Ayrıca HyperX destek uyumlu kumaş ped tedariği sağlıyor ücretsiz.

Uyumlu ise şöyle bir şey alarak kullanabilirsin.
Cloud 3S de kullanılan deri pedler hiç terletmiyor. 26 derece oda sıcaklığında kullandım. Normal deriden daha farklı bir yapıda.
Tekrardan merhaba hocam, önerinizin üstüne iyice araştırma yaparak Cloud 3S almaya karar verdim, yanında yaz ayları için kumaş pad alacaktım fakat tam olarak içinde Cloud 3S markası geçen bir kumaş pad bulamadım. achelleus'un attığı linki kontrol ettim fakat satıcı Cloud 3S modeline uygun kumaş pad sorulduğunda uyumluluğu konusunda net bir cevap vermemiş. Sizin bildiğiniz bir link varsa yönlendirir misiniz, kulaklığı ve pad i bir arada almak istiyorum

Tekrardan merhaba hocam, önerinizin üstüne iyice araştırma yaparak Cloud 3S almaya karar verdim, yanında yaz ayları için kumaş pad alacaktım fakat tam olarak içinde Cloud 3S markası geçen bir kumaş pad bulamadım. achelleus'un attığı linki kontrol ettim fakat satıcı Cloud 3S modeline uygun kumaş pad sorulduğunda uyumluluğu konusunda net bir cevap vermemiş. Sizin bildiğiniz bir link varsa yönlendirir misiniz, kulaklığı ve pad i bir arada almak istiyorum
Aldıktan sonra HyperX desteğe yazın.

Hocam tekrardan merhabalar indirimden yararlanarak siyah modelin siparişini verdim 2-3 güne elime ulaşacak. Eğer sizin kullandığınız bir ekolayzer ayarı varsa benle paylaşabilir misiniz. Geldiğinde aynı ayarları yaparım
Ekstra bir EQ ayarı kullanmıyorum hocam. Kendinize göre ayar yaparsınız. Hayırlı olsun.