Bütçe
5000-8500

FikRekt

Çalışkan
Çok arada kaldım bazı modeller çok kafamı karıştırdı önerilerinizi bekliyorum. Arada kaldığım modeller.
Razer BlackShark V2 Pro
Corsair HS80
SteelSeries Artics 7 serisinin birden fazla modeli (7, 7+,Artics Nova7)
Gördüklerim bunlar daha iyi önerisi olan varsa da açığım
Şu anki kulaklığım Razer Kraken Tournament Edition Black kablolu.

Asus Rog Pelta alabilirsin. 5500-6000TL civarı gidip geliyor ve direk Nova 7'nin rakibi bir ürün. HS80 konforlu ve günlük kullanımda iyi ama rekabetçi oyunlarda ses kasması kötü bir kulaklık. Blackshark V2 Pro'da kırılma problemleri olan sesi ortalama seviye ama mikrofonu çok iyi bir kulaklık.

Bana kalırsa Arctis Pro wireless veya nova pro wireless seviyesine çıkmayacaksan Rog Pelta al geç.

ASUS ROG pelta alabilirsin. 5500-6000TL civarı gidip geliyor ve direk Nova 7'nin rakibi bir ürün. HS80 konforlu ve günlük kullanımda iyi ama rekabetçi oyunlarda ses kasması kötü bir kulaklık. BlackShark V2 Pro'da kırılma problemleri olan sesi ortalama seviye ama mikrofonu çok iyi bir kulaklık.

Bana kalırsa Arctis Pro Wireless veya Nova Pro Wireless seviyesine çıkmayacaksan ROG pelta al geç.

Hocam onda formlarda vida sesi geliyor diyenler olmuş ama bu konu hakkında bir bilgin var mıdır? Razer Kraken V3 Pro hakkında bir düşüncen var mı?

Hocam onda formlarda vida sesi geliyor diyenler olmuş ama bu konu hakkında bir bilgin var mıdır? Razer Kraken V3 Pro hakkında bir düşüncen var mı?
Eklem kısmı ile alakalı olabilir belki yapısından kaynaklıdır. Herhangi bir kırılma veya kopma gibi bir durum olmadığı sürece ses gelmesi bence sorun olmaz.