Bütçe
5.000 TL
Son düzenleme:

O halde en geç bu gün kargolanması gerekiyor teşekkür ederim.

@Simon hocam kulaklık gümrükte takılı mı kaldı yoksa ben mi yanlış görüyorum?

1751278264751.webp

Son düzenleme:
Shenzhenaudio'ya bu ekran resmiyle beraber durumu anlatin. Onlar aciklarlar. Eger gumrukte kalirsa (zannetmiyorum) parani iade etmek zorundalar.

İade ederler tabii ancak 1 ayı bulur o paranın bana iade edilmesi büyük ihtimalle.

Bakıyorum ancak İmile'de bu ibare yok ve Yunexpress'te sorun var sanırım çünkü daha demin birisi daha yaşamış bu sorunu.

IMG-20250630-WA0007.webp

Talihsizlik olmus. Normalde boyle olmazdi.

Sağ salim elime ulaştıktan sonra sorun değil zaten. Şu iki gün içinde kargoya verilmezse gümrükten geri dönmüş diyebiliriz.

@Simon hocam kulaklık bir şekilde elime ulaştı. EQ önerebilir misiniz? Bir de hangi şarkılarda daha iyi kulaklığın tadını alabilirim?

Son düzenleme:
Sağ salim elime ulaştıktan sonra sorun değil zaten. Şu iki gün içinde kargoya verilmezse gümrükten geri dönmüş diyebiliriz.

@Simon hocam kulaklık bir şekilde elime ulaştı. EQ önerebilir misiniz? Bir de hangi şarkılarda daha iyi kulaklığın tadını alabilirim?
Hayırlı olsun. Detay isteyen şarkılarda iyi verim alırsın. Eğer Apple Music aboneliğin yoksa almanı öneririm kolaylık açısından. Abonelik sistemine bağlı kalmak istemiyorsan FLAC formatlı şarkıları indirebilirsin. EQ yapmaya gerek yok bu kulaklık için aslında bana göre. Çünkü kulaklık hemen hemen her kesime hitap ediyor. EQ yapmak istersen önce bu programı indir. https://sourceforge.net/projects/equalizerapo/
Ardından bu şekilde ayarlayıp dene. Benim default ayarım Simgot EW200'de.
32 - 1
64 - 1
125 - 0
250 - 0
1K - 2
2K - -1
4K - -2
8K - 1
16K - 2

Bir de şarkı olarak benim IEM'ler için test etmek için önerdiğim bazı şarkılar var.

Pop

Rap

EDM

Jazz

Rock

Metal