5.000 TL bütçe ile IEM kulaklık önerisi

Bütçe
5.000 TL
Sipariş zaten önce kalite kontrollerinden geçiyor. Onun ardından kargoya veriliyor. Daha zamanın çok. Dediğin gibi sonradan eklersen daha mantıklı. Hayırlı olsun.

Ekledim hocam teşekkür ederim.

@Simon hala kargoya verilmedi ortalama kaç günde kargoya veriyor bunlar?

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Shenzhenaudio'ya bu ekran resmiyle beraber durumu anlatin. Onlar aciklarlar. Eger gumrukte kalirsa (zannetmiyorum) parani iade etmek zorundalar.

İade ederler tabii ancak 1 ayı bulur o paranın bana iade edilmesi büyük ihtimalle.

Bakıyorum ancak İmile'de bu ibare yok ve Yunexpress'te sorun var sanırım çünkü daha demin birisi daha yaşamış bu sorunu.

Talihsizlik olmus. Normalde boyle olmazdi.

Sağ salim elime ulaştıktan sonra sorun değil zaten. Şu iki gün içinde kargoya verilmezse gümrükten geri dönmüş diyebiliriz.

@Simon hocam kulaklık bir şekilde elime ulaştı. EQ önerebilir misiniz? Bir de hangi şarkılarda daha iyi kulaklığın tadını alabilirim?

Son düzenleme:
Hayırlı olsun. Detay isteyen şarkılarda iyi verim alırsın. Eğer Apple Music aboneliğin yoksa almanı öneririm kolaylık açısından. Abonelik sistemine bağlı kalmak istemiyorsan FLAC formatlı şarkıları indirebilirsin. EQ yapmaya gerek yok bu kulaklık için aslında bana göre. Çünkü kulaklık hemen hemen her kesime hitap ediyor. EQ yapmak istersen önce bu programı indir. https://sourceforge.net/projects/equalizerapo/
Ardından bu şekilde ayarlayıp dene. Benim default ayarım Simgot EW200'de.
32 - 1
64 - 1
125 - 0
250 - 0
1K - 2
2K - -1
4K - -2
8K - 1
16K - 2

Bir de şarkı olarak benim IEM'ler için test etmek için önerdiğim bazı şarkılar var.

Pop

Rap

EDM

Jazz

Rock

Metal

@Simon kulaklığı beğendim ancak daha iyisini istiyorum şu an. Bu kulaklıktan her açıdan daha iyi bir kulaklık almak istersem kaç dolar vermem gerekir? Kulak uçları ve kulaklık kullanılsa dahi iade edilebiliyor mu?

Begenmene sevindim. Ben en iyisi EM6L'den pahali olan tum IEM'leri en az iyiden en cok iyiye dogru siralayayim. Merak ettigin modeller hakkinda istedigin bilgileri verebilirim. En altta attigim 2.000 dolarlik IEM su anda satilan en iyi IEM. Daha iyisi yok simdilik. En f/p olan 1.149 dolarlik olan. Tabii bu IEM'ler icin saglam ses karti da lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…