Bütçe
5.000 TL

MrEmou

Uzman
Merhaba arkadaşlar,

Elimde hiçbir Android telefon kalmadı. Bazen kişisel fanteziler gereği Android telefonum olsaydı bakardım dediğim durumlar oluyor. Bundan dolayı ikinci el, tercihen Custom ROM vs. ile uzun yıllar daha kullanabileceğim, eski amiral gemisi ya da iyi bir ürün almak istiyorum. Aklımda ortalama 5.000 TL bütçe var ama güzel bir öneri gelirse yukarı çıkarım. POCO X3 güzel göründü gözüme. Yorum yapan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
S20 FE alacaksanız Snapdragonluya bakmanızı öneririm. Exynos 990 fırın gibi oluyor. 5000 TLye alacaksanızda S10 plus ya da S10 bakılabilir.

Samsung Galaxy S9/Note 9 serisi, S8/Note 8 serisi de olabilir. Biraz zorlarsan S10 serisi de var ama zorlamadan bence S10 dışında dediklerime bakabilirsin.

Merhaba arkadaşlar,

Elimde hiçbir Android telefon kalmadı. Bazen kişisel fanteziler gereği Android telefonum olsaydı bakardım dediğim durumlar oluyor. Bundan dolayı ikinci el, tercihen Custom ROM vs. ile uzun yıllar daha kullanabileceğim, eski amiral gemisi ya da iyi bir ürün almak istiyorum. Aklımda ortalama 5.000 TL bütçe var ama güzel bir öneri gelirse yukarı çıkarım. POCO X3 güzel göründü gözüme. Yorum yapan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
S20FE en iyisi. Poco X3 Pro kronik problem dolu.