Aylardır enermax öneriliyor ancak ben şahsen önermiyorum. Yabancı kaynaklarda vs. doğru düzgün kullanıcı yorumu yok. İncelemeleri olumsuz değil ancak ben olsam almazdım. Hatta forumda da açmışlar bir konu. 1200W'a felan gerek yok düzgün bir 850-1000W iş görür.

Aylardır enermax öneriliyor ancak ben şahsen önermiyorum. Yabancı kaynaklarda vs. doğru düzgün kullanıcı yorumu yok. İncelemeleri olumsuz değil ancak ben olsam almazdım. Hatta forumda da açmışlar bir konu. 1200W'a felan gerek yok düzgün bir 850-1000W iş görür.

Bu zaten bilinen bir sorun, eski serilerinde kronik fan sorunu var. Yeni revizyonlarda sorun düzeltildi.

Ülkemizde çok fazla eski modelleri satıyorlar. Ondan dolayı bu kadar sorun çıkıyor.

Bu zaten bilinen bir sorun, eski serilerinde kronik fan sorunu var. Yeni revizyonlarda sorun düzeltildi.
Ben şahsi fikrimi söyledim. Yoksa genel puanlama ve incelemenin iyi olduğunu biliyorum.
Ülkemizde çok fazla eski modelleri satıyorlar. Ondan dolayı bu kadar sorun çıkıyor.
Yani orası öyle ancak dediğim gibi bana güven vermiyor.

Sadece kendi fikrimi yazdım. Bu bütçede başka da yok onu da biliyorum.

@ShadowLegion ben de çok ayıla bayıla önermiyorum zaten ya, mecburiyetten biraz da. PSU fiyatları bu model olmasa gerçekten rezil rüsva şu an. Doğrudan alternatifi Cratos falan kaldı, öldü gitti yani piyasa.
Evet hocam biliyorum. Andar Han ve sizin önerileriniz zaten her açıdan kusursuz. Kendi kullandığım PX1000-G modelini de bire bir siz ve Andar Han aldırmıştınız bana ve tam yük altında arkadaşın 5090 ile test ettik 9950x ile saatlerce hiç bir sorun yaratmadı. Keşke 1-2K yükseğine daha iyi ve emin olunacak PSUlar olsaydı.