Detaylar
Kim cevapladı?ShadowLegion
Üstün
- Makaleler
- 1
Aylardır enermax öneriliyor ancak ben şahsen önermiyorum. Yabancı kaynaklarda vs. doğru düzgün kullanıcı yorumu yok. İncelemeleri olumsuz değil ancak ben olsam almazdım. Hatta forumda da açmışlar bir konu. 1200W'a felan gerek yok düzgün bir 850-1000W iş görür.
Selamlar, birkaç gün önce aldığım Enermax Revolution D. F. X 1350W PSU elime ulaştı. Test sistemi ile yaptığım denemede fan dönerken kayış sesi gibi bir ses ile karşılaştım, normal midir?
Çıkan sesin videosu:
Çıkan sesin videosu:
- EaglePaw46
- enermax psu ses
- Forum: Güç Kaynağı
- Makaleler
- 17
Aylardır enermax öneriliyor ancak ben şahsen önermiyorum. Yabancı kaynaklarda vs. doğru düzgün kullanıcı yorumu yok. İncelemeleri olumsuz değil ancak ben olsam almazdım. Hatta forumda da açmışlar bir konu. 1200W'a felan gerek yok düzgün bir 850-1000W iş görür.
Selamlar, birkaç gün önce aldığım Enermax Revolution D. F. X 1350W PSU elime ulaştı. Test sistemi ile yaptığım denemede fan dönerken kayış sesi gibi bir ses ile karşılaştım, normal midir?
Çıkan sesin videosu:
- EaglePaw46
- enermax psu ses
Bu zaten bilinen bir sorun, eski serilerinde kronik fan sorunu var. Yeni revizyonlarda sorun düzeltildi.
Yusuf7878
Yetkin
- Makaleler
- 14
Çıkan sesin videosu:
- EaglePaw46
- enermax psu ses
Ülkemizde çok fazla eski modelleri satıyorlar. Ondan dolayı bu kadar sorun çıkıyor.
ShadowLegion
Üstün
- Makaleler
- 1
Ben şahsi fikrimi söyledim. Yoksa genel puanlama ve incelemenin iyi olduğunu biliyorum.Bu zaten bilinen bir sorun, eski serilerinde kronik fan sorunu var. Yeni revizyonlarda sorun düzeltildi.
Yani orası öyle ancak dediğim gibi bana güven vermiyor.Ülkemizde çok fazla eski modelleri satıyorlar. Ondan dolayı bu kadar sorun çıkıyor.
Sadece kendi fikrimi yazdım. Bu bütçede başka da yok onu da biliyorum.
- Makaleler
- 9
@ShadowLegion ben de çok ayıla bayıla önermiyorum zaten ya, mecburiyetten biraz da. PSU fiyatları bu model olmasa gerçekten rezil rüsva şu an. Doğrudan alternatifi Cratos falan kaldı, öldü gitti yani piyasa.
ShadowLegion
Üstün
- Makaleler
- 1
Evet hocam biliyorum. Andar Han ve sizin önerileriniz zaten her açıdan kusursuz. Kendi kullandığım PX1000-G modelini de bire bir siz ve Andar Han aldırmıştınız bana ve tam yük altında arkadaşın 5090 ile test ettik 9950x ile saatlerce hiç bir sorun yaratmadı. Keşke 1-2K yükseğine daha iyi ve emin olunacak PSUlar olsaydı.@ShadowLegion ben de çok ayıla bayıla önermiyorum zaten ya, mecburiyetten biraz da. PSU fiyatları bu model olmasa gerçekten rezil rüsva şu an. Doğrudan alternatifi Cratos falan kaldı, öldü gitti yani piyasa.
Yusuf7878
Yetkin
- Makaleler
- 14
Yeterli gelir. Fakat o güç kaynağı o fiyatı hak etmiyor.A850GL aldım 5800'e 5080'e yeteceğini düşünüyorum.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet