5.000 TL bütçe ile yarı otomatik espresso makinesi önerisi

ih4terain

Başarılı
Bütçe tam belirlemedim ama pek para bayılmak istemiyorum ortalama 5.000 TL diyebiliriz.

Bu iki model diğer muadillerine göre oldukça ucuz, alınır mı? Alınırsa hangisi daha iyidir? Varsa başka önerilerinizi de bekliyorum.

Aradığım özellikler:
  • Sütü coffee art yapabileceğim kıvamda köpürtebilmesi,
  • Hızlı şekilde kazanın ısınması.
Pek fazla bilgim yok zaten. Evde şu an moka potla espresso yapıp french presste süt köpürtüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
- Modelleri Değerlendirme: Hem Beko CaffeExperto CEP 5302-B hem de Arçelik Imperium Barista EM 3450, 5.000 TL bütçenize uygun olarak değerlendirebileceğiniz yarı otomatik espresso makineleri.

1. Beko CaffeExperto CEP 5302-B:
- Süt Köpürtme: Güçlü buhar çıkışıyla sütü iyi bir kıvamda köpürtebilir. Latte art için uygun.
- Isınma Süresi: Hızlı ısınma özelliği var, bu sayede beklemek zorunda kalmazsınız.

2. Arçelik Imperium Barista EM 3450:
- Süt Köpürtme: Süt köpürtme performansı oldukça iyi. Latte art yapma imkanı sunar.
- Isınma Süresi: Bunun da ısınma süresi oldukça hızlı, hemen kullanıma hazır olur.

- Hangi Modeli Seçmeli?:
- Kesin bir karşılaştırma yapmak zor, ancak kullanıcı yorumları ve deneyimleri önemlidir. Genel olarak, iki model de iyi performans sunuyor.
- Eğer mümkünse, ürünlerin kullanıcı yorumlarına göz atın veya makineleri fiziksel olarak inceleyin.

- Ek Öneriler:
- Diğer Modeller: De'Longhi veya Krups markalarına ait ürünleri inceleyebileceğiniz başka yarı otomatik makineler de bulabilirsiniz. Özellikle süt köpürtme ve ısınma süreleri konusunda iyi performans gösteren modeller mevcut.

Sonuç olarak, her iki makine de iş görür. Kullanıcı yorumlarına göre karar vermenizi öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…