Yenice gelebildim. Öncelikle öneriler için teşekkürler. Çin faresi istemememin sebebi iki kez aynı sorunu yaşatmaları. Arkadaşımın da 1 ay öncesinde ATK faresi bozuldu. Kuzenim de almıştı bu Dragonflylardan ve evet onunki de bozulmuş. Ona sormuştum ne alsam falan diye ve ben de yeni fare alacağım benimki de bozuldu dedi. Yazılım konusunda da özürlü olduklarını tecrübe ettim. Bu nedenle Çin malı istemiyorum. Beğenmedim.
Öte yandan önceki farem Razer Deathadder V2 Pro'dan memnundum. Ta ki garantisi bitene kadar. Garantisi bittikten 3 4 ay sonra click sorunu yaşamaya başladım. Garantisi bittiği için yeni bir fare aldım ve bu fare de RAWM ER21 Pro'ydu. Pişmanım yaşadığım şeylerden dolayı. Şimdi kardeşimin LogitechG203'ünü kullanıyorum idareten.
Razer'a sıcak bakıyorum çünkü 2.5 yıl boyunca bana güzel hizmet etti. Öbür yandan arkadaşımda Logitech G PRO X Superlight 2 var. 2 yıldır var bu fare ve memnun. Sararma sorununa gelirsek pek umurumda olan bir şey değil açıkçası. Sararma hariç bir sorunu yoksa alabilirim.