Direkt F/P önermek yerine 5.000 TL bütçeye görüntü olarak da hoş bir şey önerilebilir. Arkadaşın attığı modellere de bakarsak sessizlik/estetik istediği belli.
O kadar para veriyorsun biraz estetik'te önemli olmalı bence, kasa içinde emanet gibi durmasın. Hava soğutucular zaten sıvı soğutmaya göre epey kötü gözüküyor kasada.
Direkt F/P önermek yerine 5.000 TL bütçeye görüntü olarak da hoş bir şey önerilebilir. Arkadaşın attığı modellere de bakarsak sessizlik/estetik istediği belli.
Şu an bakıyorum, dediğiniz gibi hem fiyat hem de performans olarak en iyisi yine Phantom Spirit. Klasikten devam, en iyisi ekranlı olanını alacağım gibi. Noctua bile baktım fakat fahiş fiyatlar var.
Kupon vardı elimde, Betaplus üzerinden 2.300 TL fiyata bu soğutucuyu aldım. Phantom Spirit yerine sizce yanlış mı yaptım? Bu soğutucunun da çok iyi olduğunu duymuştum.
Kupon vardı elimde, Betaplus üzerinden 2.300 TL fiyata bu soğutucuyu aldım. Phantom Spirit yerine sizce yanlış mı yaptım? Bu soğutucunun da çok iyi olduğunu duymuştum.
Ekran kartı sağ olsun, zaten yüke binince ses illa ki çıkıyor. Komple sessiz bir sistem için Noctua ile baştan dizmek lazım. Performans olarak kaç derece fark yaratır sizce?
Ekran kartı sağ olsun, zaten yüke binince ses illaki çıkıyor. Komple sessiz bir sistem için Noctua ile baştan dizmek lazım. Performans olarak kaç derece fark yaratır sizce?