Arkadaşlar kulak içi kulaklık aramıyorum. Bu fiyat bandında veya bunu al uzun süreler kullanırsınız diyebileceğiniz bir ürün var mı? Müzik dinlemeyi seviyorum, FPS oyunlarında ses kasmayı seviyorum. Aklımda ATK neptune N9 Pro var ama farklı tavsiyelere açığım.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 5.000 TL
Bunu da görmüştüm hocam ama sık sık x9 ile karşılaştırılıyor ve bu konuda kimse hem fikir olamamış 2si arasında kalmış olsak hangisini tercih etmek daha mantıklı olur?
Tasarımı hoşunuza gittiyse X9 da olabilir ama V9 Pro derim.Bunu da görmüştüm hocam ama sık sık x9 ile karşılaştırılıyor ve bu konuda kimse hem fikir olamamış 2si arasında kalmış olsak hangisini tercih etmek daha mantıklı olur?
Wireless olan modeli değil mi hocam?1k daha çıkarsan Cloud 3S alabilirsin. Daha çok ses kasma odaklı ama müzikte de iyidir.
Evet. 3 s diyorum ama dikkat et, düz modeli kötü.
ATK neptune N9 Pro veya ATK neptune N9 Ultra var MCHOSE V9 Pro veya MCHOSE X9 Pro veya Cloud 3S Wireless sanırım şu an en idealler bunların arasında hangisini seçerdiniz peki arkadaşlar?
3s. Onun dışında N9 Ultra da iyi gibi duruyor, gerisi tırt bence. Bütçe çıkarsa 3S al çıkmazsa N9 Ultra.
Yeni konular
-
-
-
-
-
ASUS ROG Astral RTX 5080 beyaz modeli için stok beklenmeli mi?
- slakdvsvroowvwc18347