Bütçe
5000

348375

Becerikli
Geçen gün karşılaştığım fiyatı uygun şöyle bir kasa ve gerçekten çok hoş duruyor. Sıvı soğutma kullanmıyorum ama cam tavan sorun yaşatır mı, merak ediyorum. Alternatif önerilere açığım.

Ürün: https://www.akakce.com/bilgisayar-k...fanli-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,787746582.html

Görseller / yorum yapan herhangi birisi.

IMG_5822.webp

IMG_5821.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçen gün karşılaştığım fiyatı uygun şöyle bir kasa ve gerçekten çok hoş duruyor. Sıvı soğutma kullanmıyorum ama cam tavan sorun yaşatır mı, merak ediyorum. Alternatif önerilere açığım.

Ürün: https://www.akakce.com/bilgisayar-k...fanli-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,787746582.html

Görseller / yorum yapan herhangi birisi.

Eki Görüntüle 217740
Eki Görüntüle 217741

Hava akışı pek iyi gözükmüyor sadace sıcak havayı atıyor soğuk hava vermiyor içeriye sivi soğutucu kullanmiyorsan bile alinmaz beyaz sart değilse kesinlikle bu https://www.amazon.com.tr/Mid-Tower...X630N&sbo=RZvfv//HxDF+O5021pAnSA==&th=1&psc=1

Yan veya alt fanlar reverse blade ise düşünülebilir.
D501A, D502A, Ponos Ultra ve stoğu yenilenirse Phanteks XT Pro Ultra bakılabilir.

@Silinen üye, beyaz şart değilse İnventus üzerinden VG4202FL veya VG4202FLA modelleri değerlendirilebilir.
SNT'nin fanları reverse ise değerlendirilebilir.

Akvaryum öneriniz var mı tercihen akvaryum istiyorum.

Yan veya alt fanlar reverse Blade ise düşünülebilir.
D501A, D502A, Ponos Ultra ve stoku yenilenirse Phanteks XT Pro Ultra bakılabilir.

@Silinen üye, beyaz şart değilse İnventus üzerinden VG4202FL veya VG4202FLA modelleri değerlendirilebilir.
SNT'nin fanları reverse ise değerlendirilebilir.

Fan değişimi kolay mı veya fan değişimi gerektirmeyen akvaryum öneriniz var mı?

Bu arada siyah olabilir sıkıntı yok MSI pano nasıl sizce.

Fan değişimi kolay mı veya fan değişimi gerektirmeyen akvaryum öneriniz var mı?

Fan değişimi kolay. SNT'nin fanları reverse değilse ters çevirmeniz yeterli. Görünüşü biraz bozar ama reverse blade alana kadar idare eder. Reverse ise zaten bir şey yapmanıza gerek yok.

Beyaz şart değilse İnventus üzerinden VG4202FL veya VG4202FLA olabilir.

SNT ile ilgili bu videoda görüldüğü kadarıyla alt fanlar reverse blade, yani içeri hava üflerken kalan 4 fan havayı dışarıya üflüyor. Yani egzoz görevi görüyor.
Yandaki fanları ters çevirmeniz daha iyi hava akışı sağlar.

Bu arada siyah olabilir sıkıntı yok MSI pano nasıl sizce.

M100R modelinden bahsediyorsanız kablolama konusunda iyi ancak pahalı.

Fan değişimi kolay. Snt'nin fanları reverse değilse ters çevirmeniz yeterli. Görünüşü biraz bozar ama reverse Blade alana kadar idare eder. Reverse ise zaten bir şey yapmanıza gerek yok.

Beyaz şart değilse inventus üzerinden VG4202FL veya VG4202FLa olabilir.

Snt ile ilgili bu videoda görüldüğü kadarıyla alt fanlar reverse Blade, yani içeri hava üflerken kalan 4 fan havayı dışarıya üflüyor. Yani egzoz görevi görüyor.
Yandaki fanları ters çevirmeniz daha iyi hava akışı sağlar.

M100R modelinden bahsediyorsanız kablolama konusunda iyi ancak pahalı.

Yani yan tarafındaki fanları tersine çevirip vidalayacağım doğru mu ve evet o modelden bahsediyorum şu an 5bin TL gaming gecesinde 4000 civarına düşerse almayı düşünüyorum da ekstra fan takılmaz herhalde buna.

Aslında üst kısma takılır mı 3 tane fan güzel olur gibi sıvı sogutma kullanmıyorum ucuz modellere güvenmediğim için Phantom spirit kullanıyorum.

Yani yan tarafındaki fanları tersine çevirip vidalayacağım doğru mu ve evet o modelden bahsediyorum şu an 5bin TL gaming gecesinde 4000 civarına düşerse almayı düşünüyorum da ekstra fan takılmaz herhalde buna.

Aslında üst kısma takılır mı 3 tane fan güzel olur gibi sıvı sogutma kullanmıyorum ucuz modellere güvenmediğim için Phantom spirit kullanıyorum.

Evet, SNT modelinde yan taraftaki 3 fanı ters çevirip montajlayacaksınız sadece.

4.000 TL'ye düşerse düşünülebilir.
Üst tarafa intake veya egzoz şeklinde fan takabilirsiniz.