michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.088 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.398 Yer İstanbul 23 Şubat 2026 #21 Toby Fox dedi: Ortasındaki yükselti eli dolduruyor bu sayede palm tutulabiliyor. Çok büyük ellerde iş değişebilir. Genişletmek için tıkla... 18-19 cm için uymuyor. Düzgün doldurmuyor eli. Küçük el için olabilir orasını bilemem. Toby Fox dedi: mouse database'e beraber PALM/CLAW/FINGERTIP yazmadık mi bu mouse için? Genişletmek için tıkla... O kısma ben Palm yazmamıştım canım benim. Sen sonradan değiştirelim dedin.
Toby Fox dedi: Ortasındaki yükselti eli dolduruyor bu sayede palm tutulabiliyor. Çok büyük ellerde iş değişebilir. Genişletmek için tıkla... 18-19 cm için uymuyor. Düzgün doldurmuyor eli. Küçük el için olabilir orasını bilemem. Toby Fox dedi: mouse database'e beraber PALM/CLAW/FINGERTIP yazmadık mi bu mouse için? Genişletmek için tıkla... O kısma ben Palm yazmamıştım canım benim. Sen sonradan değiştirelim dedin.
Toby Fox Seçkin Gelişen Oyun Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 11.943 Çözümler 161 Beğeniler 13.321 Yer United Kingdom 23 Şubat 2026 #22 @michaelscofield, ATK da claw/palm yazmış bu mouse için zaten. Ben hâlâ palm için de uygun olduğu görüşündeyim. F1 V2 için düzenleme göremedim bu arada direkt PALM/CLAW/FINGERTIP yazılmış ona.
@michaelscofield, ATK da claw/palm yazmış bu mouse için zaten. Ben hâlâ palm için de uygun olduğu görüşündeyim. F1 V2 için düzenleme göremedim bu arada direkt PALM/CLAW/FINGERTIP yazılmış ona.
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.088 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.398 Yer İstanbul 23 Şubat 2026 #23 Toby Fox dedi: @michaelscofield, ATK da claw/palm yazmış bu mouse için zaten. Ben hâlâ palm için de uygun olduğu görüşündeyim. Genişletmek için tıkla... Küçük el için uygun olabilir. Benim elim 19 cm ve M800 Ultra rahat ettirmiyor. Avuç kısmını düzgün doldurmuyor. Bana göre pek uygun değil.
Toby Fox dedi: @michaelscofield, ATK da claw/palm yazmış bu mouse için zaten. Ben hâlâ palm için de uygun olduğu görüşündeyim. Genişletmek için tıkla... Küçük el için uygun olabilir. Benim elim 19 cm ve M800 Ultra rahat ettirmiyor. Avuç kısmını düzgün doldurmuyor. Bana göre pek uygun değil.
Toby Fox Seçkin Gelişen Oyun Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 11.943 Çözümler 161 Beğeniler 13.321 Yer United Kingdom 23 Şubat 2026 #24 @michaelscofield, küçük ve orta boyutlu eller için uygun olacaktır diye düşünüyorum. Sizinki büyük kısmına giriyor.
@michaelscofield, küçük ve orta boyutlu eller için uygun olacaktır diye düşünüyorum. Sizinki büyük kısmına giriyor.