Aeronight
Üstün
Selam. No-name Çin markaları yüzünden boş yere strese girdim. Ekteki konudan sorunumu görebilirsiniz. Wraith'ten iade talep ettim, umarım kabul ederler. O gelen para ile yeni bir fare almak istiyorum. Claw tutuşa sahibim. Kablosuz olmasını isterim. Logitech G PRO X Superlight 2'nin kronik bir sorunu yoksa bunu düşünüyorum açıkçası. Razer tarafında daha makul bir alternatif varsa Razer'a da yönelebilirim. Ancak SAKIN Çinli markaları önermeyin. Ben o yola bir daha girmem.
Merhaba. Sosyal'e danışarak aldığım fare sorun çıkarmaya başladı. Kablolu ya da kablosuz kullanmam fark etmeksizin; sanki ara sıra bağlantısı kopuyor gibi hissediyorum. Video kaydıyla anlatmaya çalışacağım. Sağ sol yaparken bir anda duruyor. Ancak belirteyim ki bu bağlantı kopması değil bence. Sensöründe sorun olduğunu düşünüyorum çünkü Windows'tan herhangi bir bağlantı kopma bildirimi almıyorum. Atacağım videoda fareyi kabloluda kullanıyorum. Farenin ayarlarını ek olarak bırakırım. Önerdiğiniz veya kapatmamı önerdiğiniz ayar varsa yazın lütfen. Belki düzelir. Bu arada belirtmek isterim...