fortunee 98
Üstün
5G kullanıyorum, bugün Turkcell SIM kartım açıldı ve kullanmaya başladım. O kadar hızlı ki, boşuna Turkcell övülmüyormuş. Şebeke 5 tik çekiyor, 4 tike bile çok zor düşüyor. Dışarıda da yine iyi çekeceğini düşünüyorum. Oturduğum yerde Vodafone ve Türk Telekom da kullandım.
Vodafone zaten Çekim olarak 2-3 tik anca çekiyordu hatta bazen 1 tik. İnternet yavaştı, Vodafone konum:
Türk Telekom Vodafone'dan da berbattı, hatta kullandığım en kötü hat. 1 tik çekiyordu bazen internet bağlantısı yok yazıyordu. Sesli konuşmalarda sesim kesiliyordu karşı taraf duymuyordu. Müşteri hizmetlerine bağlanmak o menüden bunu tuşla bin bir türlü zorluk oto mesaja atıyor genelde, bu da Türk Telekom konum:
Vodafone zaten Çekim olarak 2-3 tik anca çekiyordu hatta bazen 1 tik. İnternet yavaştı, Vodafone konum:
Vodafone Konu 'Rezalet bir firma'
Telefon hattım Vodafone uzun süredir. Zaten hiçbir yerden çekmiyor. Ne internet ne hat hiç memnun değilim. Sözleşme var diye geçemiyorum başka hatta. Biraz da üşendim açıkçası. Adamlar 1 2 gün fatura geciktirdik diye her gün farklı farklı numaralardan taciz suikastı yapıyorlar. Engelle engelle bitmiyor da, açmıyorum kardeşim aramayın ödedik işte. Bu ne rezalet bir firma ya.
- fortunee
- vodafone
- Forum: Mobil Operatörler
Türk Telekom Vodafone'dan da berbattı, hatta kullandığım en kötü hat. 1 tik çekiyordu bazen internet bağlantısı yok yazıyordu. Sesli konuşmalarda sesim kesiliyordu karşı taraf duymuyordu. Müşteri hizmetlerine bağlanmak o menüden bunu tuşla bin bir türlü zorluk oto mesaja atıyor genelde, bu da Türk Telekom konum:
Türk Telekom Konu 'Rezaleti'
2 gün önce Vodafone'dan Türk Telekom'a hat taşıma yaptım, SIM kartı taktım, geçirttik numarayı, Vodafone iptal oldu falan. Bugün resmen interneti kullanamadım. Vodafone kullanan biriyle telefonda konuşurken bile ses kesik kesik gidiyordu. Müşteri hizmetlerini aradım 444 1 444, 9333, bütün numaraları denedim. Hiçbir şekilde, bakın, hiçbir şekilde kart kayıp, teknik destek, internet sorunu; her menüyü denedim; hepsinde sadece bilgi veriyor. Müşteri hizmetlerine asla bağlamıyor. Bu gece tekrar hat taşıma yaptım, Turkcell'e geçirdim numarayı, yarın SIM gelecek, bakacağız o nasıl. Türk Telekom...
- fortunee
- türktelekom
- Forum: Mobil Operatörler