fortunee 98

Üstün
5G kullanıyorum, bugün Turkcell SIM kartım açıldı ve kullanmaya başladım. O kadar hızlı ki, boşuna Turkcell övülmüyormuş. Şebeke 5 tik çekiyor, 4 tike bile çok zor düşüyor. Dışarıda da yine iyi çekeceğini düşünüyorum. Oturduğum yerde Vodafone ve Türk Telekom da kullandım.

Vodafone zaten Çekim olarak 2-3 tik anca çekiyordu hatta bazen 1 tik. İnternet yavaştı, Vodafone konum:

Türk Telekom Vodafone'dan da berbattı, hatta kullandığım en kötü hat. 1 tik çekiyordu bazen internet bağlantısı yok yazıyordu. Sesli konuşmalarda sesim kesiliyordu karşı taraf duymuyordu. Müşteri hizmetlerine bağlanmak o menüden bunu tuşla bin bir türlü zorluk oto mesaja atıyor genelde, bu da Türk Telekom konum:

2016'da 4G'ye geçişle birlikte Turkcell'e geçmiştim. Uçak modunda Wi-Fi araması özelliğini kullanıyordum. Kusursuz çalışıyordu. SMS alıp gönderme, gelen ve giden aramalar kusursuzdu. Yıl oldu 2026, TT'ye geçtim. Bu teknoloji geleli 10 yıl olmuş TT'de halâ doğru düzgün çalışmıyor. Tek kelimeyle rezalet. Özellikle de evdeyken kullandığım için telefonun pil ömrü gözle görülür şekilde artıyordu. Turkcell çok başka bir seviye.

5G kullanıyorum, bugün Turkcell SIM kartım açıldı ve kullanmaya başladım. O kadar hızlı ki, boşuna Turkcell övülmüyormuş. Şebeke 5 tik çekiyor, 4 tike bile çok zor düşüyor. Dışarıda da yine iyi çekeceğini düşünüyorum. Oturduğum yerde Vodafone ve Türk Telekom da kullandım.

Vodafone zaten Çekim olarak 2-3 tik anca çekiyordu hatta bazen 1 tik. İnternet yavaştı, Vodafone konum:

Türk Telekom Vodafone'dan da berbattı, hatta kullandığım en kötü hat. 1 tik çekiyordu bazen internet bağlantısı yok yazıyordu. Sesli konuşmalarda sesim kesiliyordu karşı taraf duymuyordu. Müşteri hizmetlerine bağlanmak o menüden bunu tuşla bin bir türlü zorluk oto mesaja atıyor genelde, bu da Türk Telekom konum:

Fiyat yüzünden zaten diğer operatörlere geçiş yapılıyor, 3 senedir Türkcell kullanıyorum her tahahhüt bitme dönemine yakın indirimli imkanlar sundukları için devam ediyorum. Çok absürt bir fiyat gelmedikçe diğer operatörlerin suratına bakmam.

Turkcell ülkemizdeki mobil operatörler içinde açık ara en iyi olanı. Belki 20 yıl kullandım daha çekmediği bir yer olmadı. Diğer operatörlerin hiç çekmediği yerlerde bile rahatça internete girebiliyordum. Ancak bu güzelliklerin bir de ters tarafı var. Turkcell mobilde gayet iyi ama gayet pahalı bir firma. Aynı paketi X firmaya göre tam 2 katına satıyor ve uzun süre müşteri olmanızın bir anlamı yok onlar için. Ayrıca internet kullanımda bir farklılık var. Örneğin X firmada ayda 20GB internet kullanıyorsanız ve bu yetiyorsa Turkcell'de ayda 40GB yetmeyecektir. Diğer operatörlere göre 2 katı hızlı bitiyor ve sürekli ek paket almak zorunda kalıyorsunuz. 20 sene Turkcell kullandım. Herkese övdüm ama çıkarttıkları paket fiyatları ve sürekli internetten ek paket almak zorunda kaldığım için 2 seneden beri Vodafone'a geçtim. Evet genel kalitem bayağı çekti. Büyükşehrin göbeğinde şebeke problemleri vs yaşıyorum ama en azından internet bitmiyor. Çoğu zaman evdeyken falan Wi-Fi açmadan kullanıyorum bir de. Turkcell keşke yeni gelen abonelere verdiği paketleri eski 15-20 senelik müşterilerine de verse. Sırf bu yüzden 2 senedir Vodafone kullanmak zorunda kalıyorum.

Bende fiyatlardan dolayı T. T geçtim. 1 günde teslim ettiler. Bulunduğum bölgeye göre T. T daha iyi geldi bana.

Fiyat yüzünden zaten diğer operatörlere geçiş yapılıyor, 3 senedir Turkcell kullanıyorum her tahahhüt bitme dönemine yakın indirimli imkanlar sundukları için devam ediyorum. Çok absürt bir fiyat gelmedikçe diğer operatörlerin suratına bakmam.

Turkcell ülkemizdeki mobil operatörler içinde açık ara en iyi olanı. Belki 20 yıl kullandım daha çekmediği bir yer olmadı. Diğer operatörlerin hiç çekmediği yerlerde bile rahatça internete girebiliyordum. Ancak bu güzelliklerin bir de ters tarafı var. Turkcell mobilde gayet iyi ama gayet pahalı bir firma. Aynı paketi X firmaya göre tam 2 katına satıyor ve uzun süre müşteri olmanızın bir anlamı yok onlar için. Ayrıca internet kullanımda bir farklılık var. Örneğin X firmada ayda 20GB internet kullanıyorsanız ve bu yetiyorsa Turkcell'de ayda 40GB yetmeyecektir. Diğer operatörlere göre 2 katı hızlı bitiyor ve sürekli ek paket almak zorunda kalıyorsunuz. 20 sene Turkcell kullandım. Herkese övdüm ama çıkarttıkları paket fiyatları ve sürekli internetten ek paket almak zorunda kaldığım için 2 seneden beri Vodafone'a geçtim. Evet genel kalitem bayağı çekti. Büyükşehrin göbeğinde şebeke problemleri vs yaşıyorum ama en azından internet bitmiyor. Çoğu zaman evdeyken falan Wi-Fi açmadan kullanıyorum bir de. Turkcell keşke yeni gelen abonelere verdiği paketleri eski 15-20 senelik müşterilerine de verse. Sırf bu yüzden 2 senedir Vodafone kullanmak zorunda kalıyorum.

Evet fiyatları pahalı ama bana da 30GB 600 TL yaptılar 1 yıl, muhtemelen biterse çok pahalı gelirse ben de geri Vodafone'a geçerim. Normal fiyatları pahalı, veya yeni hat alırım.

@İlkay Demir hızlı bitiyor diyorlar internete, o konuyu kullanmadığım için tam bilmiyorum. Ama çok hızlı çekiyor ya ondan olabilir. Vodafone da 30GB kullanıyordum yalan yok bitmiyor ama çekmediği için bitmiyor bayağı yavaş.

@İlkay demir hızlı bitiyor diyorlar internete, o konuyu kullanmadığım için tam bilmiyorum. Ama çok hızlı çekiyor ya ondan olabilir. Vodafone da 30GB kullanıyordum yalan yok bitmiyor ama çekmediği için bitmiyor bayağı yavaş.

Hocam yok hızlı çektiği için hızlı bitmiyor. Turkcell'in diğer firmalara göre birim tutarları farklı. Nasıl anlatsam size örneğin internete girdiniz ve 15 MB'lık veri harcadınız diyelim. Turkcell bunu otomatikman 50 MB'a yuvarlıyor ve hattınızdan o şekilde eksiliyor. Bu da internet paketinizin hızla bitmesine sebep oluyor. Bu örnekteki rakamları salladım ama mantığını anladınız sanırım.