Mesajımı iyice okursanız anlarsınız zaten kullandığım kısmı ödüyorum mesela 350-500 liralık paketin fiyatını 230 TL gibi birşey ödemiştim 1.5 sene önce. Kampanyanın ne zaman geleceği belli değil belki paket bitişine doğru gelecek bu sefer haliyle paketi bitirmiş olacağım için 1000 TL'ye yakın ücret ödeyeceğim? Bunda ne gibi bir yanlış var acaba birşeyle çeliştiğim yok. Hiç bir zaman 800 veya 1000 TL ödediğimi hatırlamıyorum operatör değişirken. Para havadan gelmiyor 10 GB pakete 500 TL veremem kimse kusura bakmasın bir zahmet. Ülkenin durumu ortada ekonomi ortada. Aynı paraya Vodafone'da daha fazla GB alabilecekken Turkcell'de durmam."Sırf kampanyalı paket kullanacağım diye kampanya beklerken, şu anki paketin taahhütsüz fiyatını (1000 TL'ye yakın) ödeyemem" Söylediğiniz şey bu, sonra dediğiniz şey de bu: "sadece paketin fiyatını ödüyordum geçiş yaparken", dedikleriniz birbiriyle çelişiyor. Ben uzun süre Telekom da kullandım, paketlerin taahütsüz fiyatları her zaman Turkcell'e yakındı. Geçiş yapmaktan değil, paketlerin taahütsüz fiyatlarından bahsediyorum. Geçiş yapma konusunu siz açtınız.
Son düzenleme: