"Sırf kampanyalı paket kullanacağım diye kampanya beklerken, şu anki paketin taahhütsüz fiyatını (1000 TL'ye yakın) ödeyemem" Söylediğiniz şey bu, sonra dediğiniz şey de bu: "sadece paketin fiyatını ödüyordum geçiş yaparken", dedikleriniz birbiriyle çelişiyor. Ben uzun süre Telekom da kullandım, paketlerin taahütsüz fiyatları her zaman Turkcell'e yakındı. Geçiş yapmaktan değil, paketlerin taahütsüz fiyatlarından bahsediyorum. Geçiş yapma konusunu siz açtınız.
Mesajımı iyice okursanız anlarsınız zaten kullandığım kısmı ödüyorum mesela 350-500 liralık paketin fiyatını 230 TL gibi birşey ödemiştim 1.5 sene önce. Kampanyanın ne zaman geleceği belli değil belki paket bitişine doğru gelecek bu sefer haliyle paketi bitirmiş olacağım için 1000 TL'ye yakın ücret ödeyeceğim? Bunda ne gibi bir yanlış var acaba birşeyle çeliştiğim yok. Hiç bir zaman 800 veya 1000 TL ödediğimi hatırlamıyorum operatör değişirken. Para havadan gelmiyor 10 GB pakete 500 TL veremem kimse kusura bakmasın bir zahmet. Ülkenin durumu ortada ekonomi ortada. Aynı paraya Vodafone'da daha fazla GB alabilecekken Turkcell'de durmam.

Son düzenleme:
Mesajımı iyice okursanız anlarsınız zaten kullandığım kısmı ödüyorum mesela 350-500 liralık paketin fiyatını 230 TL gibi birşey ödemiştim 1.5 sene önce. Kampanyanın ne zaman geleceği belli değil belki paket bitişine doğru gelecek bu sefer haliyle paketi bitirmiş olacağım için 1000 TL'ye yakın ücret ödeyeceğim? Bunda ne gibi bir yanlış var acaba birşeyle çeliştiğim yok.
Peki şunu sorayım, diyelim başka operatördesiniz, her önünüze gelen pakete "taahütüm bitiyor" diye atlıyor musunuz? Bunu yapıyorsanız o operatöre bağlısınızdır zaten. Turkcell'de de kampanya sekmesi var, orada da bir sürü kampanya var. Tabi ilk geçiş kadar ucuz kampanyalar yok, ama 600 TL üstü kampanya da ben görmedim. Hiçbir operatörün de savunduğunuz gibi taahüt bitiminde 300 TL civarlarında yeni paket sunduğunu görmedim, genelde en az 450 TL'den başlar geçiş paketleri.

Peki şunu sorayım, diyelim başka operatördesiniz, her önünüze gelen pakete "taahütüm bitiyor" diye atlıyor musunuz? Bunu yapıyorsanız o operatöre bağlısınızdır zaten. Turkcell'de de kampanya sekmesi var, orada da bir sürü kampanya var. Tabi ilk geçiş kadar ucuz kampanyalar yok, ama 600 TL üstü kampanya da ben görmedim. Hiçbir operatörün de savunduğunuz gibi taahüt bitiminde 300 TL civarlarında yeni paket sunduğunu görmedim, genelde en az 450 TL'den başlar geçiş paketleri.
Konuyu anlamadınız hala sanırım 450TL'den başlamasından yana bir sıkıntım yok verdiği GB olay?

Konuyu anlamadınız sanırım 450TL'den başlamasından yana bir sıkıntım yok verdiği GB olay?
Sizin de anlamadığınız şey şu. Tamam Vodafone'da daha fazla GB var ucuza, ama Vodafone'da olay yaşayan bir sürü insan da var. Bunu deneyimlemiş bir insan olarak konuşuyorum zaten. Turkcell'de 40 GB paketi 1 ay gayet rahat yettirip üstüne 10 GB artırabiliyorken nasıl oluyor da Vodafone'da 40 GB bitebiliyor üstüne aşım paketi açılıyor? Benim söylediğim şey de bu zaten.

Sizin de anlamadığınız şey şu. Tamam Vodafone'da daha fazla GB var ucuza, ama Vodafone'da olay yaşayan bir sürü insan da var. Bunu deneyimlemiş bir insan olarak konuşuyorum zaten. Turkcell'de 40 GB paketi 1 ay gayet rahat yettirip üstüne 10 GB artırabiliyorken nasıl oluyor da Vodafone'da 40 GB bitebiliyor üstüne aşım paketi açılıyor? Benim söylediğim şey de bu zaten.
Turkcell'e geçtiğim gün kendi evimi bırak, dışarıya bakan odamda çekmiyordu internet. Bu böyle 1 yıl devam etti. Vodafone'un aşırı süper çektiğini iddia etmedim zaten. Ailemde Vodafone kullanıyordu aşım paketi alarak GB bittiğinde otomatik yüklemeyi kapatıyorduk. 30-40 liraya paket alarak. Aşım olayını biliyorum ne bildirim gönderiyor ne bir şey o konuda bende rahatsızım yapabileceğim birşey yok. Telefonlarda harcanan veriyi bildirim gönderen bir ayar var onu kullanabilirsiz. Şuan babam 300 lira gibi bir ücretle 20 veya 25 GB alıyor olması lazım Vodafone'da. Ona gayet yetiyor, banada yetiyor. Konuyu daha fazla kirletmek istemiyorum aynı mesajlarla durum apaçık ortada ister kabullenin ister kabullenmeyin.

Turkcell'e geçtiğim gün kendi evimi bırak, dışarıya bakan odamda çekmiyordu internet. Bu böyle 1 yıl devam etti. Vodafone'un aşırı süper çektiğini iddia etmedim zaten. Ailemde Vodafone kullanıyordu aşım paketi alarak GB bittiğinde otomatik yüklemeyi kapatıyorduk. 30-40 liraya paket alarak. Aşım olayını biliyorum ne bildirim gönderiyor ne bir şey o konuda bende rahatsızım yapabileceğim birşey yok. Telefonlarda harcanan veriyi bildirim gönderen bir ayar var onu kullanabilirsiz. Şuan babam 300 lira gibi bir ücretle 20 veya 25 GB alıyor olması lazım Vodafone'da. Ona gayet yetiyor, banada yetiyor. Konuyu daha fazla kirletmek istemiyorum aynı mesajlarla durum apaçık ortada ister kabullenin ister kabullenmeyin.
Her yerde bu çekme olayı değişiyor o zaman. Benim bulunduğum yerde de Turkcell harici hiçbir hat çekmiyor. TeknosaCell, Türk Telekom ve Vodafone denedik, ev içerisinde ve mahallede çekmiyorlardı.

Her yerde bu çekme olayı değişiyor o zaman. Benim bulunduğum yerde de Turkcell harici hiçbir hat çekmiyor. TeknosaCell, Türk Telekom ve Vodafone denedik, ev içerisinde ve mahallede çekmiyorlardı.
Aynen öyle, hatta sene boyunca bazen direkt internet gidiyordu mahalle değiştiriyordum düzeliyordu. Bazen düzelmiyordu, çok çektirdi bana.