4.5G'nin 3G kadar hız verdiği yerde tabii ki bir şey beklemiyordum. Sonuç olarak 5G olduğu yazıyor fakat hiçbir fark yok. Wild Rift denedim akşamüstü 4.5G'de pingim neyse aynısı. 4.5G'de 4K video izlerken neyse aynısı. Velhasıl biz hiçbir zaman interneti son hızına kadar asla tecrübe edemeyeceğiz. Hız testi yapma gereği duymuyorum; her şey aynı tas, aynı hamam. 3G'nin düşük pingini 4.5G'de hissedemiyorum, kaldı ki 5G'de hissedeceğiz. Böyle olacağını tahmin etmiştim.

20260330_112018.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu tarz konuları acarken yasadiginiz konumu da belirtirseniz daha spesifik yorumlar yapabiliriz mesela.
Velhasıl biz hiçbir zaman interneti son hızına kadar asla tecrübe edemeyeceğiz.
Mesela bunu kendi adiniza konusmaniz gerekir. İstanbul gibi metropol bir bölgede böyle bir sorun yok, 5G'e geçen cogu cihaz 4.5G'e nazaran cok daha iyi performans aldi. Tam potansiyel mi, asla. Gelmeseydi olur muydu, hayır.

Şu tarz konuları acarken yasadiginiz konumu da belirtirseniz daha spesifik yorumlar yapabiliriz mesela.

Mesela bunu kendi adiniza konusmaniz gerekir. İstanbul gibi metropol bir bölgede böyle bir sorun yok, 5G'e geçen cogu cihaz 4.5G'e nazaran cok daha iyi performans aldi. Tam potansiyel mi, asla. Gelmeseydi olur muydu, hayır.
Dogru haklisin.