urkanF

Uzman
Wraith'te indirimler söz konusu. Halihazırda meşhur Aula F75 siyah kullanıyordum. Şu an yeni ekipman alacak bütçem oldu.
Aula'da olan ses tekerlekli gibi %75 bir klavye arayışı içindeyim, renk olarak siyah tercihim ve switchleri sessiz olması.

Bu bütçede en iyi klavye nedir? Sanırım bu bütçede manyetik switchler daha iyi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Wraith'te indirimler söz konusu. Halihazırda meşhur aula F75 siyah kullanıyordum. Şu an yeni ekipman alacak bütçem oldu.
Aula'da olan ses tekerlekli gibi %75 bir klavye arayışı içindeyim, renk olarak siyah tercihim ve switchleri sessiz olması.

Bu bütçede en iyi klavye nedir? Sanırım bu bütçede manyetik Switch'ler daha iyi.

Neden değiştireceksin?

Wraith'te indirimler söz konusu. Halihazırda meşhur aula F75 siyah kullanıyordum. Şu an yeni ekipman alacak bütçem oldu.

Bu bütçede en iyi klavye nedir? Sanırım bu bütçede manyetik Switch'ler daha iyi.

https://mecmonkey.com/products/furycube-f75s-mekanik-klavye renk tercihi uygun değil ama knob şart ise bunu öneririm.

Son düzenleme: