Bütçe
5.000

wenJa97

Uzman
Merhaba. Kablosuz bir kulaklık almak istiyorum, bütçem 5.000 TL. Sizce 4.799 TL'ye HyperX Cloud 3 Wireless alınır mı? Oyunlarda ses kasabilmek ve film, müzik dinleyebileceğim ayrıca mikrofonu güzel olan farklı bir kulaklık öneriniz var mı?

Merhaba. Kablosuz bir kulaklık almak istiyorum, bütçem 5.000 TL. Sizce 4.799 TL'ye HyperX Cloud 3 Wireless alınır mı? Oyunlarda ses kasabilmek ve film, müzik dinleyebileceğim ayrıca mikrofonu güzel olan farklı bir kulaklık öneriniz var mı?
Alınabilir fakat yazılımı çok kapsamlı değil. Butce artarsa rog pelta'ya bakın.

Bence alınır. Kimisi bu kulaklığın eko ayarlarını pek sevmiyor, belirteyim. Ben henüz PC'de kablosuz kulaklıklara alışamadım, kablolu Cloud 3 kullaniyorum. DTS:X'in kendi uygulaması gayet güzel calisiyor. Ses aygıtı seçili oldugu sürece lisans sağlıyor.

Son düzenleme:
Eğer müzik dinlerken basslara çok önem veriyorsanız pek memnun kalmazsınız. Ekolayzır ayarı yapmadan müzik dinlemeyin zaten, sadece tiz duyuyorsunuz resmen, bass ve mid yok gibi. Ben kendi uygulaması yerine Dolby Access kullanıyorum ve iyi ayar yapınca stok hali ile arasında dağlar kadar fark oluyor. Audiophile iseniz kesinlikle almayın.

Kablosuzu denemedim ama bende kablolu Cloud 3 var. Windows Uzamsal Ses DTS:X seçili. NGENUITY yazılımından Spatial Sound özelliği açık ve EQ ayarı Treble Boost seçili şekilde kullanıyorum. Şarkı dinlerken gayet keyif alıyorum.

Eğer müzik dinlerken basslara çok önem veriyorsanız pek memnun kalmazsınız. Ekolayzır ayarı yapmadan müzik dinlemeyin zaten, sadece tiz duyuyorsunuz resmen, bass ve mid yok gibi. Ben kendi uygulaması yerine Dolby Access kullanıyorum ve iyi ayar yapınca stok hali ile arasında dağlar kadar fark oluyor. Audiophile iseniz kesinlikle almayın.
Ben de kablolu modelinde tizleri zayıf bulduğum için Treble Boost açıp kullanıyorum. Almadan önce de çok fazla ''ses seviyesi çok düşük'' yorumu görmüştüm. Sanırım anakartların ses yongasına göre değişkenlik gösteriyor bu durum.

Eğer beğenmezsem iade edebiliyor muyum? Mediamarkt'tan internet siparişi verip mağazasından teslim aldım.

FPS modundayken, film, müzik moduna geçmek için tek tuşla, tıklamayla geçebiliyorsam sorun değil aslında.

Recep'in son videosunu izlerken sosyalde bu konuya denk geldim. Üyeliğim yoktu sırf cevap vermek için üyelik açtım. 1+ yıldır Cloud 3 Wireless kullanıyorum, bundan önce yıllarca C2, C2W de kullandım. Kesinlikle kablosuz istiyorsan TR'de alınabilecek iyi kulaklıklardan birisi. Şarj ömrü çok uzun özellikle C2W'den sonra ilaç gibi geldi. Mikrofon idare eder klasik HyperX mikrofonu. Ses kalitesi gayet iyi ve müzik dinlemeyi seven birisi olarak gayet tatmin edici. HyperX Ngenuity uygulamasından tek tıkla ekolayzır profili değiştirebilirsin. Ek olarak EqualizerAPO ile birkaç video izleyerek kulaklığın ses profilini optimal seviyeye ayarlayacak bir EQ ayarı da yapabilirsin. Benim yıllardır HyperX kullanmamın tek sebebi rahatlık. Asla kulak ağrıtmıyor, ağır değil. Üstte ROG öneren arkadaşların tavsiyesini dinlemeni tavsiye etmiyorum.