Pardon hocam karıştırmışım dediğiniz gibi. Bi düşünmem lazım dediğim gibi. Gigabyte 5 taksit olayı çok ilgimi çekti açıkçası.
Hocam ürünün broşürünü falan inceledim de kontrast 1500:1 demişsiniz ama 1000:1 yazıyor. Epey de puan olarak AOC 24G42E'ye de 60 verirken Gigabyte'a 67 vermiş. Gigabyte DCI-P3 oranı düşük olduğu için açıkçası biraz ondan soğudum, stand işi de aklıma yattı. Ama hoparlör olmaması biraz kuşkuya düşürdü açıkçası. Her ne kadar aşırı yüksek bir şey olmasa da hoparlöre sahip olması ekstra avantaj.
Bu model nasıl? AOC 24G4HA, Hepsiburada'da peşin fiyatına 6 taksit yapıyor. Pivot ve hoparlörü de var. Epey'deki veriler ise güzel duruyor. Olumsuz bir yorum yoksa bunu da değerlendirebilirim.
Açıkçası MSI da fena gelmedi. Hoparlörü yok ama yanlış görmediysem VESA bağlantı noktası monitörün tam ortasında. 24G42E'de ise altta kalıyor. Bu durum problem yaratır mı ondan pek emin olamadım.
@BerkayZ87 hocam monitör kolu almak mantıklı geldi. Farklı renk seçenekleri olduğu için de ablamın hoşuna gitti. Onun fiyatını da göz önünde bulundurarak bi öneri yapabilir misiniz tekrardan?
Başka önerisi olan var mı?