Bütçe
5.000 TL

cancka

Becerikli
Yer
Ankara
Selamlar,

Uzun yıllardır teknoloji bilgisayardan uzağım, güncel piyasada nasıl klavyeler kullanılıyor bilmiyorum ama güzel uzun ömürlü kullanabileceğim %100 klavye bakıyorum, bi kaç tane buldum ama Türkçe karakterler yok yeni klavyelerin hiçbirinde mi yok acaba?

Aydınlatırsanız sevinirim.
Şuanki klavyem 15 senelik 😁 X7, severek kullandım bu zamana kadar artık değiştirme vakti geldi.

İkisi de hoş görünüyor, teknik olarak farkları neler hocam? Bir de değiştirmek istersem tüm harfler klavye ile birlikte geliyor mu söküp takayım hemen mesela, ayrıca almam mı gerekiyor?

UT98 bayağı sessiz bir klavye. Sessiz isterseniz klavyeyi öneririm. Klavye ile birlikte gelmiyor sizin ekstra almanız lazım.

UT98 bayağı sessiz bir klavye. Sessiz isterseniz klavyeyi öneririm. Klavye ile birlikte gelmiyor sizin ekstra almanız lazım.

Türkçe tuşları nereden alabilirim, büyük ihtimalle sessiz dediğiniz klavyeyi alacağım herhalde herhangi bir yerden alsam da uyar değil mi o klavyeye?

Birde bu önerdiğiniz klavyenin güvenilir bilindik bir satıcıdan hepsiburada, trendyol da satışı var mı? Taksit olayı güzel, ben zaten bakacağım şimdi de bildiğiniz güvenilir satıcı varsa direk ordan alayım.

EDIT:

Hocam birde şu anda en güncel klavyeler manyetik klavyelermiş galiba? Eğer öyleyse duruma göre bütçeyi esnetebilirim, mekanikten daha iyiyse önerilere açığım dediğim gibi bütçeyi esnetebilirim.

Sanırım çok bir olayı yok manyetik klavyenin, rekabetçi oyunlar için falan demişler ama arada uçurum bir fark yok anladığım kadarıyla, yani mekanikte manyetiğe yakın herhalde?

Bir şey kaybeder miyim manyetik klavye almazsam?

Son düzenleme:
UT98'i sipariş ettim hocam, manyetik benim için çok önemli değil sessizmiş hem güzel olur benim için ve %100 aradığım için sanırım doğru seçenek ve mantıklı bir seçim oldu, Türkçe tuşları da aynı gaming.gen.tr'den şeffaf olanlardan sipariş ettim bakalım geldiğinde göreceğiz inşallah uyuyordur ona.