Bütçe
5000

Telefonunu Çıkra

Başarılı
Makaleler
10
Merhaba.

Siz söylemeden ben söyleyeyim:

Eski bir direksiyon, çok gürültülü bir direksiyon, giriş seviye model biliyorum. Fazla para vermek istemiyorum, kenarda tozlanmaya bırakma ihtimalinden dolayı (her direksiyonun ortak kaderi). 5.000 TL civarı nasıldır?

Bulunduğum konum yüzünden G27 falan da bulamadım.

5.000 TL civarı bir fiyat ise ürünü alırken nerelerine dikkat etmeliyim? (PC'ye takmadan)

İyi Sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba.

Siz söylemeden ben söyleyeyim:

Eski bir direksiyon, çok gürültülü bir direksiyon, giriş seviye model biliyorum. Fazla para vermek istemiyorum, kenarda tozlanmaya bırakma ihtimalinden dolayı (her direksiyonun ortak kaderi). 5.000 TL civarı nasıldır?

Bulunduğum konum yüzünden G27 falan da bulamadım.

5.000 TL civarı bir fiyat ise ürünü alırken nerelerine dikkat etmeliyim? (PC'ye takmadan)

İyi Sosyaller.
PC'ye takmayıp denemeden almayın hocam. Driver kuruluyor mu? Bir de content manager de tek tek tüm tuşları ve eksenleri test edin.

PC'ye takmayıp denemeden almayın hocam. Driver kuruluyor mu? Bir de content manager de tek tek tüm tuşları ve eksenleri test edin.
Mağza/esnaf satıcı gördüm. Test edip alabilirsiniz diyordu. Muhtemelen yönelirsem o tarz ilanlara yönelirim PC konusu yüzünden. Teşekkürler.