- Makaleler
- 23
Acilisi Digital Audio Player. Muzigi telefon ve PC'ye kiyasla daha iyi dinlemene yardimci oluyor. Boyle bir sey.
Acilisi Digital Audio Player. Muzigi telefon ve PC'ye kiyasla daha iyi dinlemene yardimci oluyor. Boyle bir sey.
Vallahi hocam hem PS3 hem 360 kullandım ama o zamanın kazananı net 360.PS3'ten daha iyi. Onun haricinde eğer çok fazla saat takıyorsan ve işlevleri hoşuna gittiyse alabilirsin. Televizyon alabilirsin mesela. Örnek bu https://www.akakce.com/televizyon/e...li-android-smart-led-tv-fiyati,305460109.html
Başka öneri aklıma gelmedi. Ama birilerini mutlu
Televizyona ihtiyacı yokmuş.
Bunlar çok güçsüz oluyor hocam, alırken bakmıştım da çok mantıklı gelmiyor bana.Düz Vantilatorden daha iyi olan bunu öneririm.
Var.
E direkt iPod alın. Müzik atması da kolay eski iPod'larda. Çokta kolay modlanabiliyordu.Acilisi Digital Audio Player. Muzigi telefon ve PC'ye kiyasla daha iyi dinlemene yardimci oluyor. Boyle bir sey.
Eki Görüntüle 167343
Bunlar çok güçsüz oluyor hocam, alırken bakmıştım da çok mantıklı gelmiyor bana.![]()
Onlarin ses kaliteleri vasat.E direkt iPod alın. Müzik atması da kolay eski iPod'larda. Çokta kolay modlanabiliyordu.
Switch Lite.
Switch Lite.
O da var.
S23'ün vardı, Razer Kishi alabilirsin, emülasyon canavarı olur.
Daha iyileri sizin olsun.