Bütçe
5.000 TL

Nasıl bir ses bekliyorsun? En yüksek sesi arıyorsan clicky Switch'ler en çok ses çıkaranlar oluyor ama tok değil de Click bir ses bu. Eğer böyle bir arayışın varsa seni en çok tatmin edecek Switch türü Click bar bunda da kalih box gibi ürünlere göz atabilirsin.

Nasıl bir ses bekliyorsun? En yüksek sesi arıyorsan clicky Switch'ler en çok ses çıkaranlar oluyor ama tok değil de Click bir ses bu. Eğer böyle bir arayışın varsa seni en çok tatmin edecek Switch türü Click bar bunda da kalih box gibi ürünlere göz atabilirsin.
Evet öyle lakin bana direkt ürün önersen daha iyi olur. Baya bakıyorum da birkaç model haricinde pek bir şey bulamadım. Yine linki attığım klavyelerin seslerini beğendim ama yine de daha iyi anlayan birisi varsa daha faydalı modeller görebilirim.

Ses olarak tok veya ince sadece sesli bir klavye olsun yeter.

Evet öyle lakin bana direkt ürün önersen daha iyi olur. Bayağı bakıyorum da birkaç model haricinde pek bir şey bulamadım. Yine linki attığım klavyelerin seslerini beğendim ama yine de daha iyi anlayan birisi varsa daha faydalı modeller görebilirim.

Ses olarak tok veya ince sadece sesli bir klavye olsun yeter.

Türkiye'de Custom dışı bu bütçede ki çoğu klavye linear ile geliyor. İsterseniz beğendiğiniz bir klavyeyip alıp içindeki köpük gibi katmanları kaldırın ve ileride clicky bir Switch ekleyin.

Türkiye'de Custom dışı bu bütçede ki çoğu klavye linear ile geliyor. İsterseniz beğendiğiniz bir klavyeyip alıp içindeki köpük gibi katmanları kaldırın ve ileride clicky bir Switch ekleyin.
Biraz zor iş, sanırsam yine bulduğum ekipmanlardan birisini direkt almaya mecbur kalacağım. Sana da teşekkür ederim. Bir ara yine araştırma yaparım söylediğin şeyler hakkında.