Hocam o zaman direkt yapıştır ya. Sadece uzamsal ses için bile değer, kafa takibi de bayağı sardı. Dolby atmosu da uzamsal ses ile cidden yaşayabiliyorsun, uzamsal olmadan Dolby işe yaramıyor. Mikrofonu bayağı iyi, dışarıda ses attığımda dışarıda olduğum anlaşılmıyordu ve ses de netti. Ses performansı olarak da beğendim zaten dengeli ses profili var, ki EQ özelliği geldi denedim ve bayağı iyi çalışıyor. Şarj süresi olarak da son seste bile söylenen sürenin bir tık üstüne çıktım, ANC'siz tabii. Hani kısa mantık şöyle diyeyim, ben ANC'siz 6.5kya aldım ve fiyatını net olarak hak ediyor. Ben de iPhone kullanıyorum ve çeşitli çok güzel özellikler de sağlıyor. O meşhur kafa sallayarak aramayı yanıtlama da güzel zaten. Ben aldığım fiyata göre beğendim bayağı, ANC için 1.5-2K değmezdi benim için o yüzden ANC modeli tercih etmedim. Fakat değen biri için yani senin için düşünürsek ANC modeli de zaten fiyatını hak ediyor otomatik olarak. Bence iPhone kullanıyorsan AirPods şart zaten kullanırken de hissettim onu. Kulaklık da gayet iyi zaten, daha nolsun normal fiyatı yani pahalı olsa da. Bir tek ANC'si silikonlulara göre daha kötü olur normal olarak. Ama ben yine tatmin eder diye düşünüyorum, ANC olmadan bile 70-80 seviyesinde sesleri kesiyor dışarıdaki.