Bütçe
5.000 TL
Çıkmışken diye diye donumuza kadar alıyorlar hocam yapma.
:) Aldılar ya. İncelemede gürültü engellemedeki iyileştirmeyi duyunca iade edip Airpods 5’i aldım. Bütçe 5’ti cepten 10 çıkıverdi… Telefonu geçen sene ikinci elden 11.000 TL’ye almıştım.

3K var hocam çok ya. Bir de rahat edene silikonsuz çok avantajlı.
Saplı istememe sebebim kulağımın yapısından dolayı dışa doğru fazla çıkıntı yapıp kötü durmasındandı. Airpods öyle durursa onu da iade ederim bu arada. Silikon yok diye daha iç tarafta ve nazik durur diye düşünüyorum. Kulağımda en güzel duran Buds FE idi ah ahh. Artık onu kullanmak istemiyorum ama.

Son düzenleme:
:) aldılar ya. İncelemede gürültü engellemedeki iyileştirmeyi duyunca iade edip AirPods 5'i aldım. Bütçe 5'ti cepten 10 çıkıverdi… telefonu geçen sene ikinci elden 11.000 TL'ye almıştım.

Saplı istememe sebebim kulağımın yapısından dolayı dışa doğru fazla çıkıntı yapıp kötü durmasındandı. AirPods öyle durursa onu da iade ederim bu arada. Silikon yok diye daha iç tarafta ve nazik durur diye düşünüyorum. Kulağımda en güzel duran Buds FE idi ah ahh. Artık onu kullanmak istemiyorum ama.

Hocam şimdi AirPods 5 fiyatına çıkmışken de Pro 3 niye almadın diyeceğiz 😂. Şaka bir yana AirPods 4-5 bayağı nazik kulaklıklar, zaten genel yapısı da sapı da küçük. Kulağın içine girmemesi de kaba durmasını engelliyor zaten. Tasarım desen Apple zaten, ben beğenmeyeceğini düşünmüyorum o anlamda. AirPods 4 ile 5 arasındaki fiyat farkına değmez bence bu arada, nedeni ise tek farkın ANC geliştirmesi olması. Mikrofonlar tıpatıp aynı, şarj süresi görünüş falan da aynı şekilde. Ses olarak illaki bir tık daha iyidir ama çok önemli olduğunu sanmıyorum. Tek fark gürültü engelleme denebilir yani belirgin fark olarak. Ama tercih meselesi işte ANC en önemli 1. önceliğinse 5'e de değer.