Bütçe
5000

siyartz

Uzman
Bütçem 5.000 TL bandında, duruma göre %20 esnetebilirim. Daha önce IEM kulaklık kullanmadım. Mevcutta Arctis Nova 7 kullanıyorum. NZXT Capsule mikrofona sahibim, bu sebeple alacağım IEM mikrofon özelliği barındırmasına gerek yok.

Oynadığım oyunlar genellikle Tarkov, Arena Breakout: Infinite gibi ses kasmanın çok önemli olduğu ve en ufak çıtırtıların bile hayati önem taşıdığı oyunlar. Bu sebeple IEM kulaklıklara yöneldim. Lütfen bu tür oyunlara uygun kulaklık önerilerinde bulunursanız minnettar kalırım. Türkiye piyasasında sıfır veya sarı sitede ikinci el üründe alabilirim. Önerilerinizi buna uygun yaparsanız çok müteşekkir kalırım. Şimdiden elinize sağlık.

3000-3500 TL bandında EG280 mi önerirsiniz? Yoksa mevcuttaki ilanı 6.000 TL'den mi önerirsiniz? Sizce aradaki fiyat farkına değer mi?
Fiyat farkina degip degmeyecegi konusu butceyle alakali biraz. Seni zorlamayacaksa 6.000 TL olani tavsiye ederim. Zorlayacaksa EG280'i alabilirsin.

Son düzenleme:
@Merdt, @Simon, Üstadlar teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. EM6L ürününe yöneldim. Önerebileceğiniz DAC var mı? Dikkat etmem gereken konular ve tavsiyelerinizi duymak isterim. DAC için bütçem 2.5K'ya kadar. Sıfır veya ikinci el olabilir.

@Merdt, @Simon, Üstadlar teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. EM6L ürününe yöneldim. Önerebileceğiniz DAC var mı? Dikkat etmem gereken konular ve tavsiyelerinizi duymak isterim. DAC için bütçem 2.5K'ya kadar. Sıfır veya ikinci el olabilir.

İlk dikkat etmeniz gereken şey yüksek ihtimalle DAC satın almak zorunda olmadığınız.
Performansın %95'i falan kulaklığın kendisinden geliyor. Beslemesi zor bir ürün olsaydı durum biraz daha farklı olabilirdi. Bence öncelikle kulaklığı alın ve gözlemleyin.
İlla isterseniz FiiO KA11 veya Moondrop Dawn Pro falan alabilirsiniz.

İlk dikkat etmeniz gereken şey yüksek ihtimalle DAC satın almak zorunda olmadığınız.
Performansın %95'i falan kulaklığın kendisinden geliyor. Beslemesi zor bir ürün olsaydı durum biraz daha farklı olabilirdi. Bence öncelikle kulaklığı alın ve gözlemleyin.
İlla isterseniz FiiO KA11 veya Moondrop Dawn Pro falan alabilirsiniz.
Aktif olarak NZXT Capsule mikrofon kullanmaktayım. Bunun içinde de galiba DAC var, üstünde kulaklık girişi var. Anakartım da B650M PG Riptide modeli. İlk başta mikrofonun üstündeki kulaklık girişiyle denemeyi düşünüyorum.

Rica ederim. NiceHCK NK1 Max EM6L için iyi bir seçim olur.
Öneriniz için teşekkürler.