5.000 TL ikinci el telefon önerisi

Bütçe
4000-5000 TL
Şu an iPhone 8 kullanıyorum, satıp Android telefona geçeceğim. 4-5k bandında 2. el telefon önerir misiniz? Ben baktım Samsung M31s, A31, A13, Xiaomi Note 10S, Note 11-12 cihazlarını buldum ama hangisi daha iyidir?

1 sene kullanıp yeni telefona geçeceğim. Oyun oynamam, sosyal medya, dizi izleme için kullanırım, fotoğraf çekmem.

Samsung A52 piyasası normalde 6K civarı ama şanslıysan 5K ya bulabilirsin daha geçen acil nakit ihtiyacı olan birisinden 5K ya A52 almıştı arkadaş. Millet internete bakıyor A52 sıfırı 20k, gidip 10k ilana koyuyor, gerçek satıcı fiyatları belli zaten.

Benim bulduğum cihazlar arasında hangisi daha iyidir? Bulunduğum şehirde olanlar onlar çünkü. Onun dışında Samsung Note 10 olan ilanı değerlendirmeye çalışacağım.

Benim bulduğum cihazlar arasında hangisi daha iyidir? Bulunduğum şehirde olanlar onlar çünkü. Onun dışında Samsung Note 10 olan ilanı değerlendirmeye çalışacağım.

Bulduğun tüm cihazlardan elindeki 8 daha iyi ama arkadaşın bulduğu Galaxy Note 10 değerlendirilebilir. Bir de ROM atatsan gayet güzel 1 seneden fazla bile kullanırsın ama ROM atmasan da kullanılır, biraz dikkatli olursun güncelleme almadığı için.

Bulduğun tüm cihazlardan elindeki 8 daha iyi ama arkadaşın bulduğu Galaxy Note 10 değerlendirilebilir.

Telefon da seviye açısından düşme sorun değil zaten 1 yıl kullanıp iPhone alırım belki 1 yıl bile sürmez. Sadece bu süreçte bana sorun çıkarmasın.

iPhone 8 dediğiniz bütün Android telefonlardan iyi. Yine de dediğiniz telefonlar arasında yazılımı saymaz isek en iyisi Redmi Note 12 olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…