Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 5.000 TL
SF26
Üstün
Bi tık eski donanımlı olmasına karşın V2 Mini'ye en yakın shape ve boyutta Lamzu Thorn mevcut. 2. elde 3000TL bandında rahatlıkla bulunabilir.%60 %75 iyidir (şu an Rampage atom kullanıyorum) elimde orta büyüklükte (şu an Razer DeathAdder V2 Mini kullanıyorum) ekipmanlarımın kablosuz olmasından yanayım beyaz modellerde tercihim. @SF26,
Kalan bütçeyle MAD 60 HE bakılabilir.
Bir tık eski donanımlı olmasına karşın V2 Mini'ye en yakın shape ve boyutta Lamzu thorn mevcut. 2. elde 3000TL bandında rahatlıkla bulunabilir.
Kalan bütçeyle mad 60 he bakılabilir.
Reis eyvallah sen hangi ekipmanları kullanıyorsun klavye fiyatına göre bayağı iyiymiş onu alabilirim mouse olarak başka ne önerirsin bir de önce hangisini alayım.
Reis eyvallah sen hangi ekipmanları kullanıyorsun klavye fiyatına göre bayağı iyiymiş onu alabilirim mouse olarak başka ne önerirsin bir de önce hangisini alayım.
Scyrox V8 8K Hz Pixart 3950 Sensör Beyaz Kablosuz Simetrik Gaming Mouse
30.000 DPI, 750 IPS ve 50g ivmelenme ile yüksek hassasiyet ve düşük gecikme sağlamak için tasarlanmıştır.
Scyrox V6 8K Hz PixArt 3950 Sensör Beyaz Kablosuz Simetrik Gaming Mouse
Her detayın özenle düşünüldüğü, estetiğin fonksiyonellikle harmanlandığı lüks kutu tasarımı, premium deneyimi en üst seviyeye taşıyor.
![]()
Scyrox V8 8K Hz Pixart 3950 Sensör Beyaz Kablosuz Simetrik Gaming Mouse
30.000 DPI, 750 IPS ve 50g ivmelenme ile yüksek hassasiyet ve düşük gecikme sağlamak için tasarlanmıştır.www.gaming.gen.tr
Tutuş şekliniz uyuyorsa bunlardan birini alabilirsiniz.![]()
Scyrox V6 8K Hz PixArt 3950 Sensör Beyaz Kablosuz Simetrik Gaming Mouse
Her detayın özenle düşünüldüğü, estetiğin fonksiyonellikle harmanlandığı lüks kutu tasarımı, premium deneyimi en üst seviyeye taşıyor.www.gaming.gen.tr
Az önce baktıydım eyvallah sağ ol reis.