LowG

Çalışkan
Arkadaşlar, merhaba. Aklımda Simgot EW300 ya da Truthear Hexa var. Simgot EW300 ile Simgot EW300 DSP Type-C modeli arasındaki fark nedir? Bu ürünlerden hangisini tavsiye edersiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Type-C olanlar onboard ses yonganızı (veya taktığınız cihazın ses çözümünü) kullanmaz. Kendi ses işlemelerini (DSP) kullanırlar.
EW300 için iyi şeyler söylüyorlar.

Samsung Galaxy Buds2Pro hem PC de hem de telefon da kullanıyorum CS2 Valorant muzik falan her şey de gidiyor ses gecikmasi aşırı milimize hissetmiyorsun hatta yok bile bir bakin derim.

Samsung Galaxy Buds2Pro hem PC de hem de telefon da kullanıyorum CS2 Valorant muzik falan her şey de gidiyor ses gecikmasi aşırı milimize hissetmiyorsun hatta yok bile bir bakin derim.
Hocam önerin için teşekkür ediyorum, fakat kablolu kulak içi kulaklık almak istiyorum. Neden dersen aslında bir sebebi yok daha çok hoşuma gidiyor.

Type-C olanlar onboard ses yonganızı (veya taktığınız cihazın ses çözümünü) kullanmaz. Kendi ses işlemelerini (DSP) kullanırlar.
EW300 için iyi şeyler söylüyorlar.
Anladım hocam farklı bir öneriniz var mı peki?

EW300 oneririm. Hexa eskide kaldi. Type-C modeli ses kalitesi bakimindan bir tik daha iyi.
Type c modeline ulaşabileceğim güvenli bir site öneriniz var mı?

Hocam önerin için teşekkür ediyorum, fakat kablolu kulak içi kulaklık almak istiyorum. Neden dersen aslında bir sebebi yok daha çok hoşuma gidiyor.

Anladım hocam farklı bir öneriniz var mı peki?

Type c modeline ulaşabileceğim güvenli bir site öneriniz var mı?
Bu siteden bizzat alisveris yaptim. Bende EW200 aldim. Type-C modeli ayrica satiliyor.

Evet şimdi iletişime geçtim ürün jack girişli. Type-c linki olan ürün var mı sitede?

Evet şimdi iletişime geçtim ürün jack girişli. Type-c linki olan ürün var mı sitede?
Yokmuş ellerinde