Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 13 Haziran 2024
- Makaleler
- 23
EW300 oneririm. Hexa eskide kaldi. Type-C modeli ses kalitesi bakimindan bir tik daha iyi.
turuncudonn
Başarılı
Samsung Galaxy Buds2Pro hem PC de hem de telefon da kullanıyorum CS2 Valorant muzik falan her şey de gidiyor ses gecikmasi aşırı milimize hissetmiyorsun hatta yok bile bir bakin derim.
LowG
Çalışkan
Hocam önerin için teşekkür ediyorum, fakat kablolu kulak içi kulaklık almak istiyorum. Neden dersen aslında bir sebebi yok daha çok hoşuma gidiyor.Samsung Galaxy Buds2Pro hem PC de hem de telefon da kullanıyorum CS2 Valorant muzik falan her şey de gidiyor ses gecikmasi aşırı milimize hissetmiyorsun hatta yok bile bir bakin derim.
Anladım hocam farklı bir öneriniz var mı peki?Type-C olanlar onboard ses yonganızı (veya taktığınız cihazın ses çözümünü) kullanmaz. Kendi ses işlemelerini (DSP) kullanırlar.
EW300 için iyi şeyler söylüyorlar.
Type c modeline ulaşabileceğim güvenli bir site öneriniz var mı?EW300 oneririm. Hexa eskide kaldi. Type-C modeli ses kalitesi bakimindan bir tik daha iyi.
- Makaleler
- 23
Bu siteden bizzat alisveris yaptim. Bende EW200 aldim. Type-C modeli ayrica satiliyor.Hocam önerin için teşekkür ediyorum, fakat kablolu kulak içi kulaklık almak istiyorum. Neden dersen aslında bir sebebi yok daha çok hoşuma gidiyor.
Anladım hocam farklı bir öneriniz var mı peki?
Type c modeline ulaşabileceğim güvenli bir site öneriniz var mı?
LowG
Çalışkan
Evet şimdi iletişime geçtim ürün jack girişli. Type-c linki olan ürün var mı sitede?Bu siteden bizzat alisveris yaptim. Bende EW200 aldim. Type-C modeli ayrica satiliyor.
Yokmuş ellerindeEvet şimdi iletişime geçtim ürün jack girişli. Type-c linki olan ürün var mı sitede?
- Makaleler
- 23
Getirirler umarim.Evet şimdi iletişime geçtim ürün jack girişli. Type-c linki olan ürün var mı sitede?
Yokmuş ellerinde
LowG
Çalışkan
Jack girişli ile type c arasında çok fazla fark var mı sizce ? Type c nin bana en büyük avantajı telefon ve ipadimde direk kullanabilmem olurdu
- Makaleler
- 23
Ses kalitesi bakimindan farki hissedecegini dusunmuyorum. Bu arada butce cikarsa SIMGOT EA500LM varmis onuda oneririm. EW300'den daha iyi.Jack girişli ile type c arasında çok fazla fark var mı sizce ? Type c nin bana en büyük avantajı telefon ve ipadimde direk kullanabilmem olurdu