Ethem Efe

Üstün
Yer
KKTC | Gazimağusa
Bol bol müzik dinleyen birisiyim, oyunda oynuyorum tabii ki ancak 7.1 tarzı şeylere çok önem vermiyorum o tarz tryhard bir oyuncu değilim. Aradığım şeyler kulağımı ağrıtmaması, konforlu olması, ses kalitesinin iyi olması gibi. Bluetooth olması tercihimdir.

Google'a yazarsan bulursun zaten okadar zor bir bilgi değil bu. Her şeye kaynak diye soru işareti atmak yerine 2 satır Google'a yazın. Evet HyperX ürünlerinde kalite düşüşü mevcut.

1747149461597.webp

Cloud 3 Wireless gene fena değil ama sesler boğuk ve fazla basslı diye çok şikayet alıyor.

Bol bol müzik dinleyen birisiyim, oyunda oynuyorum tabii ki ancak 7.1 tarzı şeylere çok önem vermiyorum o tarz tryhard bir oyuncu değilim. Aradığım şeyler kulağımı ağrıtmaması, konforlu olması, ses kalitesinin iyi olması gibi. Bluetooth olması tercihimdir.
IEM kullanırım dersen Truthear Zero blue veya Zero red bakabilirsin. Mikrofon olarak 1800TL'ye Maono DGM20 alabilirsin yanınada.

Google'a yazarsan bulursun zaten okadar zor bir bilgi değil bu. Her şeye kaynak diye soru işareti atmak yerine 2 satır Google'a yazın. Evet HyperX ürünlerinde kalite düşüşü mevcut.
Aratıp buldum zaten mesele o değil, mesele bunu söyledikten sonra raporlanmaması için altta kaynak belirtmemiş olması.

Aratıp buldum zaten mesele o değil, mesele bunu söyledikten sonra raporlanmaması için altta kaynak belirtmemiş olması.
Çok bilinen bir olay için kaynak belirtme zorunluluğu yok çünkü konuyu açan kendisi değil. Doğru bir bilgi verdiği içinde bir sorun olmaz. HyperX hp'ye satıldı son durum gibi bir konu olsaydı evet kaynak belirtmesi gerekirdi.

Eki Görüntüle 147845

Cloud 3 Wireless gene fena değil ama sesler boğuk ve fazla basslı diye çok şikayet alıyor.

IEM kullanırım dersen Truthear Zero blue veya Zero red bakabilirsin. Mikrofon olarak 1800TL'ye Maono DGM20 alabilirsin yanınada.

Kulak üstü kulaklık bakıyorum.

IEM kullanman çok çok daha mantıklı olur, tek ekşisi kafadan çıkarmak biraz zor oyun ortasında falan kalkarken ama alışıyorsun.

IEM kulaklıkların ses kalitesi falan kulak üstü kadar kaliteli olmuyor bildiğim kadarıyla. Ancak öyle olur derseniz düşünebilirim. Bir de dışarıya ses verme ve dışarıdan ses alma konusunda falan nasıllar.

Birde bu kulaklık daha çok müzik ve kayıt ile uğraşan kişiler için gibi sanki.
IEM Kullanman çok çok daha mantıklı olur, tek ekşisi kafadan çıkarmak biraz zor oyun ortasında falan kalkarken ama alışıyorsun.

Son düzenleme: