Attığınız ASUS monitörü kullanıyorum G-Sync desteği var haberiniz olsun ama sanırım MSI da yok yani videolarda vs göremedim ancak ben 2070 kullanırken açabiliyordum, ghosting de yaşamıyorum.

Epey'den monitör kıyaslaması yapılmaz. Kağıtüstü veriler ile gerçekte çıkan sonuçlar farklı çünkü.
Katılıyorum hocam, kağıtüstü verilere pek güvenmiyorum. Ayrıca burdaki özellikler yanlış sanırım, direkt olarak monitörün özelliklerine baktığımda ikisi için de daha farklı şeyler yazıyor. Normalde direkt alıp geçerdim fakat gereksiz bilgi kirliliğinden dolayı kafamı çok karıştırdı. Detaylı inceleme videolarını araştırırken bir de burdaki kullanıcılara sormak istediğim için konu açtım.
Attığınız ASUS monitörü kullanıyorum G-Sync desteği var haberiniz olsun ama sanırım MSI da yok yani videolarda vs göremedim ancak ben 2070 kullanırken açabiliyordum, ghosting de yaşamıyorum.
Memnun musunuz hocam? Herhangi bir olumsuzlukla karşılaştınız mı?

Katılıyorum hocam, kağıtüstü verilere pek güvenmiyorum. Ayrıca buradaki özellikler yanlış sanırım, direkt olarak monitörün özelliklerine baktığımda ikisi için de daha farklı şeyler yazıyor. Normalde direkt alıp geçerdim fakat gereksiz bilgi kirliliğinden dolayı kafamı çok karıştırdı. Detaylı inceleme videolarını araştırırken bir de buradaki kullanıcılara sormak istediğim için konu açtım.

Memnun musunuz hocam? Herhangi bir olumsuzlukla karşılaştınız mı?

Memnunum haporloru de var bu arada.