ShadowLegion 40
Üstün
- Makaleler
- 1
5.000 TL bütçe ile oyuncu kulaklığı alacak kuzenim. Uzun süredir bu piyasadan uzağım önerilerinizi bekliyorum.
Kulakiçi değil hocam. Kulak üstü ve mikrofon olsun evet. Steam veya discord teamspeak ya da oyun içi konuşma için lazım sadece. Siz yine de hem kulakiçi hem mikrofonlu hem mikrofonsuz öneri yaparsanız atarım kendisine kafasına yatanı alır.
Kulak ici Simgot EM6L oneririm. Kulak ustu olarak mikrofonsuz.Kulakiçi değil hocam. Kulak üstü ve mikrofon olsun evet. Steam veya discord teamspeak ya da oyun içi konuşma için lazım sadece. Siz yine de hem kulakiçi hem mikrofonlu hem mikrofonsuz öneri yaparsanız atarım kendisine kafasına yatanı alır.
bu corsair mi yoksa @Simon un attığı Audio Technica mı?
Audio Technica hakkında fikrim yok fakat stüdyo kulaklığı olduğu belirtilmiş zaten. Oyun için nasıldır bilmiyorum ayrıca mikrofonu yok.bu corsair mi yoksa @Simon un attığı Audio Technica mı?
Corsair'i attım bu bütçede başka da bir seçenek yok sanırsam daha iyi olarak hocam.Audio Technica hakkında fikrim yok fakat stüdyo kulaklığı olduğu belirtilmiş zaten. Oyun için nasıldır bilmiyorum ayrıca mikrofonu yok.