5.000 TL'ye bilgisayar ve Android uyumlu gamepad önerisi

Bütçe
5.000 TL
Merhaba. Çok uzun zamandır Logitech F710 Gamepad'ini kullanmaktayım. Yıllar oldu artık cihaz stabil değil ve en üzücü kısmı Android cihazıma bağlanmıyor çünkü Bluetooth desteği yok. Cihazım Xiaomi 14. Bir araştırma içerisine girdim ve yeni bir gamepad almak istiyorum. Bazen diyorum ki almış iken orijinal PS kolu al rahat et diyorum ama bütçemi aşıyor. Ayrıca bir PlayStation sahibi değilim. Ama orijinal PS kollarının PC de sorunsuz çalışıyor mu bunu da bilmiyorum.
GameSir markasını gördüm ve oldukça kullanışlı bir cihaza benziyor. Benim ihtiyacım olan hem PC de hem de Android telefonum da bu kolu sorunsuz kullanmak. Çünkü aktif eFootball Mobile oynayan biriyim ve bu oyuna geçtiğimi günler de resmi gamepad desteği geldi. Tabii şu an için sadece arkadaşlık ve yapay zeka maçlarında çalışıyor online klasman maçlarına destek daha gelmedi ama Konami şirketinin buna da el atacağı aşikar. Mobil tarafında ki gamepad tutkum bu yönde diğer tarafta yani PC de gamepad zaten zevkli bir hal alıyor.
GameSir gamepad kullanan arkadaşların tecrübelerini dinlemek isterim.
Bütçem en fazla 5.000 TL arkadaşlar. Ve benim bulduğum gamepad linkte.

Attigin Cyclone 2'yi tercih edebilirsin. TMR stick kullanıyor, butcesinin en iyisi diyebiliriz.

Merhaba, bir süredir G7 Pro ZZZ Edition kullanıyorum. İncelemem de forumda var. Kol, gerek hissiyat gerek özellikler açısından her yönden mükemmel. Ben olsam 600–700 TL daha ekleyip G7 Pro almaya çalışırdım şahsen. Şimdi tüm özelliklerini sayamayacağım ama kesinlikle değeceğini düşünüyorum.

Değerlendireceğim hocam.

Araştırıyorum teşekkür ederim.

Arkadaşlar GameSir ile sıkıntı yaşayanlar olmuş. Özellikle baktığım modellerde. Reddit de bazı kullanıcıların sıkıntı yaşadıklarını okudum. Ve bazen de servis garanti sorunu yaşamışlar. Kararsız kaldım doğrusu. Temiz ikinci el PS 5 kolu da benim işimi görmez mi? Sonuç olarak bulunduğum bölge de PlayStation salonların da bu kolları uygun bırakan insanlar var ve ufak tefek joystick arızalarını vs tamir ediyorlar. Bahsettiğim PlayStation salonları da çocukluğumuzda çıkmadığımız salonlar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…