Bütçe
5.000 TL
Değerlendireceğim hocam.

Araştırıyorum teşekkür ederim.

Arkadaşlar GameSir ile sıkıntı yaşayanlar olmuş. Özellikle baktığım modellerde. Reddit de bazı kullanıcıların sıkıntı yaşadıklarını okudum. Ve bazen de servis garanti sorunu yaşamışlar. Kararsız kaldım doğrusu. Temiz ikinci el PS 5 kolu da benim işimi görmez mi? Sonuç olarak bulunduğum bölge de PlayStation salonların da bu kolları uygun bırakan insanlar var ve ufak tefek joystick arızalarını vs tamir ediyorlar. Bahsettiğim PlayStation salonları da çocukluğumuzda çıkmadığımız salonlar.
Bence gerek yok, PS5 ve Xbox kolları almaya değmez. Zaten gidip bu kolların kronik sorunlarına baksanız epey şikâyet görürsünüz. GameSir tarafında ise eski serilerde nadir bazı kronik problemler vardı ama artık onları çözdüler. Yeni modellerde bir firmware sorunu çıksa bile güncellemeyle düzeltiyorlar, olmadı direkt iade alıyorlar.

Değerlendireceğim hocam.

Araştırıyorum teşekkür ederim.

Arkadaşlar GameSir ile sıkıntı yaşayanlar olmuş. Özellikle baktığım modellerde. Reddit de bazı kullanıcıların sıkıntı yaşadıklarını okudum. Ve bazen de servis garanti sorunu yaşamışlar. Kararsız kaldım doğrusu. Temiz ikinci el PS 5 kolu da benim işimi görmez mi? Sonuç olarak bulunduğum bölge de PlayStation salonların da bu kolları uygun bırakan insanlar var ve ufak tefek joystick arızalarını vs tamir ediyorlar. Bahsettiğim PlayStation salonları da çocukluğumuzda çıkmadığımız salonlar.

Gidip bu kadar para vereceğiniz kollarda hall effect bile yok daha, 2 3 ay sonra stick drift problemi yaşamanız çok çok olası olacaktır.

Şu tarz sorunlar mesela.

Bence gerek yok, PS5 ve Xbox kolları almaya değmez. Zaten gidip bu kolların kronik sorunlarına baksanız epey şikâyet görürsünüz. GameSir tarafında ise eski serilerde nadir bazı kronik problemler vardı ama artık onları çözdüler. Yeni modellerde bir Firmware sorunu çıksa bile güncellemeyle düzeltiyorlar, olmadı direkt iade alıyorlar.

Gidip bu kadar para vereceğiniz kollarda hall effect bile yok daha, 2 3 ay sonra stick drift problemi yaşamanız çok çok olası olacaktır.

Evet dedikleriniz tabii ki doğru. Ama ne bileyim ilk kablosuz gamepadler vs hep PlayStation tarafından geldi. Bu işin aslı bunlardadır diye düşünüyorum ama hatamı ederim bilmiyorum.

Şu tarz sorunlar mesela.

Evet dedikleriniz tabii ki doğru. Ama ne bileyim ilk kablosuz gamepadler vs hep PlayStation tarafından geldi. Bu işin aslı bunlardadır diye düşünüyorum ama hatamı ederim bilmiyorum.

Aslı orada falan değil, çok çok daha kötü bir gamepad, gidip paranızı çöpe atmak istiyorsanız alın DualSense dediğim gibi.

Şu tarz sorunlar mesela.

Ha gidip DualSense problems yazarsanız yüz binlerce problem görürsünüz mesela, bu her markada olacak bir şey kaçışı yok. Ama GameSir çok daha iyi bu konuda.

@IOS ADEM, degisime veya iadeye yollarsiniz sorun cikarsa. Bu tercih etmemek için sebep değil. 40-50 kişiye aldirmisimdir Cyclon'e 2'yi. Hepsi de memnun.

Temiz bir tane buldum bir iki aylık clone 2 modelini. Üstelik yakınım da sanırım GameSir için hafta sonu yola çıkacağım.

Aslı orada falan değil, çok çok daha kötü bir gamepad, gidip paranızı çöpe atmak istiyorsanız alın DualSense dediğim gibi.

Ha gidip DualSense problems yazarsanız yüz binlerce problem görürsünüz mesela, bu her markada olacak bir şey kaçışı yok. Ama GameSir çok daha iyi bu konuda.

Evet yakın arkadaşlarım DualSense kullananlar var ara ara drift sorunu vs yaşayıp tamire bırakıyorlar.

Arkadaşla anlaştık hafta sonu almaya gideceğim. Sizce nasıl.

9738.webp

9742.webp

9743.webp

9740.webp

9739.webp

Son düzenleme:
Temiz bir tane buldum bir iki aylık clone 2 modelini. Üstelik yakınım da sanırım GameSir için hafta sonu yola çıkacağım.

Evet yakın arkadaşlarım DualSense kullananlar var ara ara drift sorunu vs yaşayıp tamire bırakıyorlar.

Arkadaşla anlaştık hafta sonu almaya gideceğim. Sizce nasıl.

Eki Görüntüle 225935

Eki Görüntüle 225936

Eki Görüntüle 225937

Eki Görüntüle 225938

Eki Görüntüle 225939

Yani güzel ama almadan önce hardware testler üzerinden circularity test ve stick drift testi yaptırın. Çalışmayan bir tarafı var mı bakın, sıfır almanız daha iyi olur zaten bütçeniz var.

Yani güzel ama almadan önce hardware testler üzerinden circularity test ve stick drift testi yaptırın. Çalışmayan bir tarafı var mı bakın, sıfır almanız daha iyi olur zaten bütçeniz var.

Arkadaş testini yaptı.

Arkadaşlar siz ne dersiniz bilmiyorum ama bu konu altında PS4 kolu hiç geçmedi? Onu tavsiye edene de rastlamadım ama gene de sormak isterim hazır kolu almamış iken saha. PS 4 kolu bu baktığımız modellere kıyasla nasıldır? Evet eski bir kol belki ama görüşleriniz dinlemek isterim.

Son düzenleme: