byderdo Uzman Katılım 8 Haziran 2024 Mesajlar 291 Çözümler 2 Beğeniler 129 25 Mayıs 2025 #1 Merhabalar, Falchion bıçak modelini beğeniyorum fakat yatırımlık mı bilemiyorum. Önerdiğiniz bıçaklar var mı? Bütçem 5 bin TL.
Merhabalar, Falchion bıçak modelini beğeniyorum fakat yatırımlık mı bilemiyorum. Önerdiğiniz bıçaklar var mı? Bütçem 5 bin TL.
Smmmhunter Üstün Katılım 19 Mayıs 2024 Mesajlar 3.646 Çözümler 39 Beğeniler 3.450 Yer Tulum, Meksika 25 Mayıs 2025 #2 ★ Huntsman Knife | Freehand ★ Huntsman Knife | Freehand skin prices, market statistics, in-game previews, rarity levels, 3D view, exterior versions, and more. csgoskins.gg ★ Bowie Knife | Lore ★ Bowie Knife | Lore skin prices, market statistics, in-game previews, rarity levels, 3D view, exterior versions, and more. csgoskins.gg
★ Huntsman Knife | Freehand ★ Huntsman Knife | Freehand skin prices, market statistics, in-game previews, rarity levels, 3D view, exterior versions, and more. csgoskins.gg ★ Bowie Knife | Lore ★ Bowie Knife | Lore skin prices, market statistics, in-game previews, rarity levels, 3D view, exterior versions, and more. csgoskins.gg
KS KS byderdo Uzman Katılım 8 Haziran 2024 Mesajlar 291 Çözümler 2 Beğeniler 129 25 Mayıs 2025 #3 Animasyonları çok az ve kaba gözüküyor yatırımlık bakılabilir mi?
İnsafsız Tosbağa Becerikli Katılım 29 Mayıs 2025 Mesajlar 61 Çözümler 1 Beğeniler 27 1 Haziran 2025 #4 byderdo dedi: Animasyonları çok az ve kaba gözüküyor yatırımlık bakılabilir mi? Genişletmek için tıkla... Shadow daggerslar hoşuna giderse bakabilirsin.
byderdo dedi: Animasyonları çok az ve kaba gözüküyor yatırımlık bakılabilir mi? Genişletmek için tıkla... Shadow daggerslar hoşuna giderse bakabilirsin.