kompetankedi Bilgin Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 2.847 Makaleler 1 Çözümler 32 Beğeniler 1.873 Yer Bootloader Bugün 19:55 #21 MAH0A dedi: @kompetankedi IP adresinin altında kullanıcı adı yazıyor birkaç numara var sonrasında @fiber ibaresi var. Bu olabilir mi? Genişletmek için tıkla... @fiber kullanıcı adı ama şifresini göremezsin.
MAH0A dedi: @kompetankedi IP adresinin altında kullanıcı adı yazıyor birkaç numara var sonrasında @fiber ibaresi var. Bu olabilir mi? Genişletmek için tıkla... @fiber kullanıcı adı ama şifresini göremezsin.
KS KS MAH0A Bilgin Katılım 10 Temmuz 2024 Mesajlar 1.150 Çözümler 1 Beğeniler 836 Bugün 19:56 #22 Fahare dedi: X86 pc üzerine OpenWRT+ ihtiyacına göre router. ZTE imiş router, hızlıca kurtulmaya çalış ondan. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi bu mecraya hiç girmedim o yüzden tamamen cahilim Ağ ürünleri konusunda. Siz direk model marka belirtirseniz o şekilde bakabilirim.
Fahare dedi: X86 pc üzerine OpenWRT+ ihtiyacına göre router. ZTE imiş router, hızlıca kurtulmaya çalış ondan. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi bu mecraya hiç girmedim o yüzden tamamen cahilim Ağ ürünleri konusunda. Siz direk model marka belirtirseniz o şekilde bakabilirim.
Fahare Üstün Katılım 21 Mart 2026 Mesajlar 617 Makaleler 1 Çözümler 4 Beğeniler 378 Bugün 19:57 #23 MAH0A dedi: Dediğim gibi bu mecraya hiç girmedim o yüzden tamamen cahilim Ağ ürünleri konusunda. Siz direk model marka belirtirseniz o şekilde bakabilirim. Genişletmek için tıkla... Yapay zekaya danışabilirsin hocam. Çok yüksek ürüne gerek yok elde boşta duran pc bile yeterli.
MAH0A dedi: Dediğim gibi bu mecraya hiç girmedim o yüzden tamamen cahilim Ağ ürünleri konusunda. Siz direk model marka belirtirseniz o şekilde bakabilirim. Genişletmek için tıkla... Yapay zekaya danışabilirsin hocam. Çok yüksek ürüne gerek yok elde boşta duran pc bile yeterli.