kompetankedi
Bilgin
@kompetankedi IP adresinin altında kullanıcı adı yazıyor birkaç numara var sonrasında @fiber ibaresi var. Bu olabilir mi?
@fiber kullanıcı adı ama şifresini göremezsin.
@kompetankedi IP adresinin altında kullanıcı adı yazıyor birkaç numara var sonrasında @fiber ibaresi var. Bu olabilir mi?
Dediğim gibi bu mecraya hiç girmedim o yüzden tamamen cahilim Ağ ürünleri konusunda. Siz direk model marka belirtirseniz o şekilde bakabilirim.X86 pc üzerine OpenWRT+ ihtiyacına göre router. ZTE imiş router, hızlıca kurtulmaya çalış ondan.
Yapay zekaya danışabilirsin hocam. Çok yüksek ürüne gerek yok elde boşta duran pc bile yeterli.Dediğim gibi bu mecraya hiç girmedim o yüzden tamamen cahilim Ağ ürünleri konusunda. Siz direk model marka belirtirseniz o şekilde bakabilirim.
Adam fiberde neden DSL modem önerilmiş anlamadım. Arkadaşın dediği gibi SOL'da çok bir şey bekleme, hatta bence hiç girişme akıl sağlığın için.
Hem DSL hem fiber destekliyor okumadıysan bizlik bir durum yok maalesef.
Öneriniz var mı? Bugün Turknet ile görüşüyorum, belki geçiş yaparım.Sadece fiber kullanılacak, hatta DSL modem önerilmez çünkü DSL çipi fiyatı neredeyse 2'ye katlar. Bu yüzden bütçeyi DSL çipine vereceğimize donanıma (SoC)'a yatırırız.
Öneriniz var mı? Bugün Turknet ile görüşüyorum, belki geçiş yaparım.
Sadece fiber kullanılacak, hatta DSL modem önerilmez çünkü DSL çipi fiyatı neredeyse 2'ye katlar. Bu yüzden bütçeyi DSL çipine vereceğimize donanıma (SoC)'a yatırırız.