Bütçe
5.000 TL
Hocam 1000MBPS'de kusursuz bufferbloat istiyorsanız mini PC almanız lazım ama sansüronline kullandığınız için o topa girmenize gerek yok istediğiniz kadar uğraşın kusursuz bufferbloat yapamazsınız.
Hocam stabilizasyona katkı olsun, loss package yaşamayayım istiyorum. Dediğim gibi premium aradığım bir şey yok esasen. Biraz bile olsa ben o farkı hissederim, çünkü daha önce hiç modem falan almadım. İlk kez alacağım.

Hocam stabilizasyona katkı olsun, loss package yaşamayayım istiyorum. Dediğim gibi premium aradığım bir şey yok esasen. Biraz bile olsa ben o farkı hissederim, çünkü daha önce hiç modem falan almadım. İlk kez alacağım.

Hocam, packet loss tamamen Sansüronline'ın suçu. Modem/router alarak çözemezsiniz. Ayrıca PPPoE bilgilerini edindiniz mi? Bu bilgiler olmadan internet erişimi olmaz.

Hocam, packet loss tamamen Sansüronline'ın suçu. Modem/router alarak çözemezsiniz. Ayrıca PPPoE bilgilerini edindiniz mi? Bu bilgiler olmadan internet erişimi olmaz.
Dediğim gibi hocam ilk kez alacağım için her şeyi ilk defa deneyim edeceğim. O sebepten bilmiyorum. Bilgileri edinmek için SuperOnline'ı aramam gerek sanırım.

Dediğim gibi hocam ilk kez alacağım için her şeyi ilk defa deneyim edeceğim. O sebepten bilmiyorum. Bilgileri edinmek için Superonline'ı aramam gerek sanırım.

Sansüronline o bilgileri paylaşmıyor. Şu anki router modeli nedir? İçinden çalmanız lazım. Ayrıca packet loss çözümü, sansüronline'dan başka bir ISP'ye geçmek; sorun sansüronline'ın kötü routing yapmasıdır.

Sansüronline o bilgileri paylaşmıyor. Şu anki router modeli nedir? İçinden çalmanız lazım. Ayrıca packet loss çözümü, sansüronline'dan başka bir ISP'ye geçmek; sorun sansüronline'ın kötü routing yapmasıdır.
ZTE H3600P V9 diye geçiyor. Modem arayüzüne kullanıcı adı ve şifre ile giriş yaptım, nereye bakmalıyım?